Cine este noua iubită a lui Marius Crăciun de la Survivor România. Războinicul a făcut o nouă cucerire

Cine este noua iubită a lui Marius Crăciun de la Survivor România. Războinicul a făcut o nouă cucerire
Marius Crăciun are o nouă iubită

Fanii celebrului Războinic sunt fericiți pentru noua prezență feminină din viața lui Marius Crăciun. Cu cine se iubește sportivul? Fostul concurent de la Survivor România s-a sărutat pătimaș cu aceasta în văzul tuturor.

Marius Crăciun are o nouă iubită

Marius Crăciun este unul din cei mai simpatici concurenți de la Survivor România. Acesta s-a făcut remarcat la show-ul Ninja Warrior, ulterior a ajuns în vizorul tuturor în cadrul proiectului Ferma vedetelor. Timpul a trecut și a reapărut pe micile ecrane în Republica Dominicană.

Acesta a fost plăcut din prima de public datorită caraterului său și a simplității cu care s-a prezentat. Mai mult decât atât, a fost cu siguranță o apariție plăcută pentru doamnele și domnișoarele de acasă.

S-a vehiculat că ar fi avut o relație în secret cu Diana Belbiță, dar se pare că cei doi s-au bucurat doar de o prietenie frumoasă. El a povestit la o emisiune despre legătura dintre acesta și Irisha despre care s-a zvonit că ar fi plăcut-o.

„Irisha mi-a spus că îi place de mine ca bărbat, că arăt bine, că îi place cum vorbesc. Mi-a spus în față. Eram la finală și au fost glume. Ea mi-a spus că mă susține, că și familia ei mă susține și își dorește să ajung cât mai departe sau chiar să câștig.

Am rămas șocat, pentru că în competiție nu am avut atât de multe subiecte și mi-a plăcut că mi-a spus că mă susține. Atunci am început să vorbim mai mult și Moroșanu a făcut o glumă „zi că îți place de el direct” și ea a spus „da, îmi place de el ca bărbat, arată bine, e frumos”
Marius Crăciun (Sursa: Ștafeta Mixtă – wowbiz.ro)

Cine este tânăra?

Fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil’ a confirmat cele spune de fostul ei coechipier: „În primul rând, vă mulțumim pentru toate mesajele frumoase și intențiile frumoase. Mulți și-ar dori ca noi să fim împreună, dar nu suntem împreună. Știu că v-ați dorit, avem o chimie energetică, o chimie la alt nivel.

Ne înțelegem foarte bine, dar nu suntem împreună. Fetelor, săriți pe el! E liber!Acum, însă, sportivul vine în prim-plan cu o nouă cucerire – o blondă misterioasă. Tânărul a fost surprins în timp ce se săruta pătimaș cu femeia.

Concret, Mellina a făcut un Insta Stoy în care și-a surprins doi dintre foștii colegi, iar în spate se afla Marius alături de noua sa iubită. Conform sursei citate, blonda este creator de conținut. Cu toate astea, fostul Războinic nu a făcut declarații despre statutul său amoros.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI