Cum l-a lăsat Marius Crăciun pe Cătălin Moroșanu fără 50.000 de euro. ”Dumnezeu le așază”

Cum l-a lăsat Marius Crăciun pe Cătălin Moroșanu fără 50.000 de euro. ”Dumnezeu le așază”
Marius Crăciun l-a lăsat pe Cătălin Moroșanu fără 50.000 de euro

Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun se cunosc bine încă dinainte de a se întâlni la ”Survivor”. Cei doi sportivi și-au disputat titlul de ”Fermierului anului”, în cadrul concursului ”Ferma”, unde, de asemenea, au făcut parte din tabere adverse. Atunci, tânărul Războinic l-a lăsat pe luptător fără 50.000 de euro, suflându-i premiul pus la bătaie de echipa Pro TV.

Marius Crăciun l-a lăsat pe Cătălin Moroșanu fără 50.000 de euro

Marius Crăciun și Cătălin Moroșanu au fost colegi în show-ul ”Ferma. Un nou început”, sezon difuzat în urmă cu un an de Pro TV. Înainte, tânărul a devenit faimos și datorită participării la ”Ninja Warrior România”, unde a ajuns în finală. Pare că îi este în obicei să atingă ultimul moment al competițiilor, căci și în cadrul competiției de la Pro TV, unde s-a luptat cu Cătălin Zmărăndescu și Cătălin Moroșanu, a învins, pe semne că buturuga mică răstoarnă carul mare, așa cum scandează Războinicii în noua competiție care îi este acum casă băiatului, ”Survivor”.

Zmărăndescu a picat primul, în urma unei probe în care trebuia să-și țină echilibrul, ținându-se suspendat de un cadru de lemn. În finală au rămas să se lupte Marius și cu Moroșanu. La finalul celor trei probe din ultima etapă a competiției, tânărul sportiv a fost declarat câștigător. Decizia a stârnit un val de indignare în mediul online, fanii luptătorului susținând că el ar fi meritat să câștige.

La câteva ore după anunțarea victoriosului, Moroșanu i-a transmis adversarului său un mesaj fair-play: „Bravo, Marius! Sunt mândru de tine! Dumnezeu le așază pentru nevoile fiecăruia!?? Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere din tot acest timp. De mâine voi fi din nou aproape de voi și ne vedem pe 6 iunie la Dynamite Fighting Show Cluj Napoca pentru revanșa cu Daniel Sam”, a scris el pe rețelele de socializare.

Și-a cumpărat un apartament din banii câștigați

Marius Crăciun a investit într-un apartament în care să locuiască împreună cu mama lui. El a dezvăluit că a muncit mult pentru a-și întreține familia, tatăl său suferind de Alzheimer.

„Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câştiga pâinea şi să îmi ajut familia. Vreau să folosesc banii câştigaţi pentru a le asigura celor dragi o viaţă decentă. Adevărul este că de cele mai multe ori aş fi făcut ceva pentru mine, dar am făcut mai mult pentru familie.

Încă de când am început să câştig bani, toate veniturile mele mergeau către ei. Au fost momente când aveam doar o singură pereche de încălţăminte şi o purtam şi eu, şi fratele meu. Aşteptam să vină el de la liceu, ca să primesc încălţările de la el şi să mă duc şi eu la şcoală”, povestea atunci tânărul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI