Ana Porgras, din nou la Survivor România?! A devenit viral, în cel mai scurt timp

Ana Porgras, din nou la Survivor România?! A devenit viral, în cel mai scurt timp
Fanii o vor pe Ana Porgras din nou la Survivor România

Eliminarea Anei Porgras a stârnit multe reacții atât în rândul fanilor emisiunii ”Survivor România”, căt și în interiorul echipei sale. Plecarea ei a fost o surpriză fiindcă în tot acest timp alți Faimoși se știau pe muchie de cuțit în ceea ce privește părăsirea concursului. Votul oferit de către Jador, care a ieșit preferatul publicului, a schimbat traiectoria jocului. Telespectatorii, în special fanii fostei gimnaste, au făcut o petiție pentru ca aceasta să se întoarcă în junglă, considerând nedreaptă acțiunea manelistului.

Mobilizare pentru Ana Porgras. Internauții o vor din nou la Survivor România

Fanii Anei Porgras o doresc pe fosta gimnastă înapoi în competiția de la Kanal D. Ei au lansat o petiție care a reușit să strângă 80.000 de semnături în numai 30 de ore, în scopul ca aceasta să revină în Republica Dominicană în locul Roxanei Nemeș. Cea din urmă a părăsit concursul înaintea brunetei din cauze medicale.

De altfel, conform regulamentului, dacă un concurent suferă o accidentare, acesta poate fi înlocuit de o rezervă care va intra în locul persoanei suferinde. Totuși, în document nu este prevăzut dacă un concurent care a fost eliminat se poate întoarce.

Trebuie să amintim că Ana Porgras a intrat ulterior primilor concurenți care au pășit în junglă. Inițial, ea era pe listă, dar din cauza unor probleme medicale minore a fost înlocuită de Elena Marin. După ce acestea s-au rezolvat, a putut participa la show.

„Ana Porgras a fost eliminata de la Survivor pe nedrept!! I s-a dat putere unui om care nu a ales corect si care nu ar fi trebuit sa aiba putere de a fi votat, pentru ca a fost mai mult accidentat pe banca!! O vrem pe Ana inapoi!! Sunt alti concurenti care nu au cum sa o egaleze pe Ana in performanta Survivor! Nu a fost o nominalizare corecta, pentru ca voturile automat s-au dus spre concurenti propusi anterior!!”, susține inițiatoarea petiției.

Reacția Faimoasei după ce a aflat că s-a făcut o petiție pentru întoarcerea ei în junglă 

Fosta gimnastă este profund atinsă de toate mesajele de susținere pe care le-a primit din partea internauților, atât în timpul concursului, dar mai ales după eliminarea ei. Fosta Faimoasă a ținut să le mulțumească tuturor pentru efort. „Dragii mei, nu stiu cum sa va mai multumesc pentru tot ce faceti pentru mine, pentru toate mesajele si sustinerea voastra. Sunteti minunati si nu pot decat sa ma inclin in fata voastra. Respect pentru voi tot”, a notat Ana pe pagina ei de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI