Cine este, de fapt, tânărul misterios care a apărut alături de Becali. S-a aflat acum

Cine este, de fapt, tânărul misterios care a apărut alături de Becali. S-a aflat acum
Gigi Becali a primit o nouă lovitură. Procesul pierdut în urmă cu puțin timp

Gigi Becali s-a prezentat la Arena Națională alături de un tânăr misterios. Cum acesta a stat până acum ascuns de ochii presei, jurnaliștii au fost nevoiți să „sape“ pentru a afla identitatea celui ce stătea la dreapta omului de afaceri. Despre cine să fie vorba?

Cine e tânărul misterios care a apărut alături de Gigi Becali

Ei bine, este vorba chiar despre ginerele omului de afaceri, Mihai Mincu. Bărbatul nu și-a dezlipit ochii de pe teren și nu i-a distras atenția lui Gigi Becali în timpul celor 90 de minute.

Recent, Mihai Mincu și Teodora Becali au devenit părinții unei fetițe. Se zvonește că latifundiarul ar dori să-l facă pe Mincu mâna lui dreaptă, iar relația ginere – socru a devenit una tot mai apropiată.

Cei doi porumbei și-au unit destinele anul trecut, în luna octombrie. La nunta fiicei sale, fondatorul FCSB a făcut mare show.

„Mă bucur că Teo a mea s-a căsătorit cu un om de aur. Am trei prințese și acum mai am un prinț“, declara, la acea vreme, omul de afaceri.

Latifundiarul a devenit bunic. Ce cadou va primi micuța Maria

În momentul în care a aflat că are o nepoțică perfect sănătoasă, de 3,900 kg, Gigi Becali a recunoscut că a plâns.

„Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze altceva acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. O cheamă Maria.

Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineața, când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine“, delcara, acum o săptămână, patronul FCSB.

În ceea ce privește ajutorul pe care bunicul îl va oferi nepoatei sale, micuța Maria va primi o sumă cu multe zerouri, de ordinul milioanelor de euro.

„Vorbim de mulți bani, de ordinul milioanelor de euro. Gigi spune că nimeni nu are viața cumpărată și e mai bine să lași lucrurile aranjate și clare din timpul vieții, ca să nu iasă discuții sau certuri de la bani.

Așa că, în familia Becali, fiecare știe de ce se va ocupa și ce va primi în cazul în care el pățește ceva. Gigi Becali este un om extrem de corect cu toată lumea, dar mai ales cu familia lui“, a dezvăluit o persoană apropiată latifundiarului, potrivit impact.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe