Nu e glumă! De ce și-a făcut, de fapt, Gigi Becali pagină oficială de facebook! Primul mesaj al patronului

Nu e glumă! De ce și-a făcut, de fapt, Gigi Becali pagină oficială de facebook! Primul mesaj al patronului

Gigi Becali este cel mai influent personaj din fotbalul românesc și, totodată, omul care are cele mai dese apariții la emisiunile TV, nu doar de sport. Acum a debutat și online și și-a făcut pagină pe rețelele de socializare.

De ce și-a făcut Becali pagină de facebook

Patronul lui FCSB nu este fanul aplicațiilor online, după cum a spus-o de foarte multe ori în trecut, însă acum a decis să ia măsuri după mesajele care apar în online-ul românesc, pe paginile de facebook care îi fură numele, anunță gsp.ro.

O mare nemulțumire a patronului de la FCSB o reprezintă faptul că mai multe persoane care au făcut conturi sau pagini cu numele lui Gigi Becali au cerut bani sau au dorit ca urmăritorii să susțină diverse proiecte, deși omul de afaceri nu avea habar de ele.

În aceste condiții, Gigi Becali a decis să ia legătura cu o firmă specializată care să se ocupe de pagina lui oficială, potrivit aceleiași surse.

Care a fost primul mesaj al patronului de la FCSB

Așadar, după ce pagina a fost creată, Gigi Becali a avut și un mesaj clar: „Cred că mă cunoașteți suficient de bine și știți că sunt un om dintr-o bucată, un om care are principii bine înrădăcinate și greu de schimbat. Conturile de socializare nu sunt pentru mine și le-am evitat până acum, dar oameni cu diverse interese mi-au folosit identitatea și au distribuit informații false despre FCSB, despre mine, despre familia mea. Aceste practici sunt peste puterea mea de înțelegere și de acceptare, așa că îi rog insistent pe cei care dețin aceste pagini false să le șteargă de bunăvoie”.

Deocamdată însă, celelalte pagini de facebook nu au fost șterse pentru că cea oficială nu are destui urmăritori, urmând ca o nouă cerere să fie făcută la finalul anului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI