Gigi Becali, lovitură de zeci de milioane de euro. Patronul lui FCSB s-a hotărât

Gigi Becali, lovitură de zeci de milioane de euro. Patronul lui FCSB s-a hotărât
Gigi Becali vrea să vândă jucători pe zeci de milioane de euro

Gigi Becali și-a luat gândul de la titlu, așa că se gândește acum la noi strategii pentru a aduce bani la club. Cum reluarea campionatului a fost dezamăgitoare pentru patronul lui FCSB, acesta pregătește noi transferuri, de pe urma cărora urmează să câștige o avere.

Gigi Becali vrea să vândă jucători pe zeci de milioane de euro

Gigi Becali vrea să dea lovitura la transferuri, iar gândul său este deja la următorul sezon, deoarece cel de anul acsta este deja compromis. FCSB este la nouă puncte în spatele liderului CFR Cluj şi la opt în urma ocupantei locului secund, Universitatea Craiova. În urma parcursului dezastruos pe care l-au avut roş-albaştrii de la reluarea meciurilor din Liga I, după pandemia de coronavirus, Gigi Becali a recunoscut că nu mai speră la titlu şi a început deja să pregătească transferurile FCSB pentru sezonul următor.

Latifundiarul din Pipera vrea să-și întărească echipa. Virgil Ghiţă şi Andrei Chindriş sunt fundaşii centrali prin care patronul celor de la FCSB speră să îşi întărească defensiva, iar în atac, latifundiarul din Pipera visează la aducerea lui Marko Dugandzic, atacantul care a impresionat în a doua jumătate a sezonului, cu cele opt goluri marcate în opt meciuri jucate pentru FC Botoşani.

Gigi Becali vrea să vândă jucători pe zeci de milioane de euro
Gigi Becali vrea să vândă jucători pe zeci de milioane de euro

Finanțatorul FCSB și-a luat gândul de la campionat

Pentru aducerea jucătorilor doriți, Gigi Becali are nevoie de bani, iar aceștia pot veni din transferul unor jucători de la FCSB. Despre Florin Tănase, Ioan Becali a dezvăluit că FCSB are oferte de cinci milioane de euro pentru cedarea mijlocaşului de 25 de ani, iar Dennis Man şi Florinel Coman stau chiar mai bine.

Dennis Man este urmărit încă de la începutul sezonului de cluburi importante din Europa, printre care Feyenoord, Fenerbahce, Atalanta sau Fiorentina, iar Gigi Becali poate obţine zece milioane de euro în schimbul jucătorului său.

La fel se întâmplă şi cu Florinel Coman. Deşi negocierile cu americanii de la Orlando City au picat, mijlocaşul de 22 de ani poate fi vândut şi el cu zece milioane de euro şi poate deveni, astfel, cel mai scump jucător cedat în istoria Ligii I.

Jurnaliştii turci scriu că oficialii clubului Galatasaray sunt interesaţi de transferul lui Florinel Coman, care a fost trecut în fruntea listei de transferuri de Fatih Terim. Conform presei din Turcia, Galatasaray e pregătită să plătească zece milioane de euro pentru mijlocaşul de la FCSB, astfel că Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI