24 oct. 2024 | 11:06

Cine este Cristina Tudorache, femeia jandarm pe jumătate chinezoaică, adoptată de o familie de români din Galați. Are o poveste impresionantă

Social
Cine este Cristina Tudorache, femeia jandarm pe jumătate chinezoaică, adoptată de o familie de români din Galați. Are o poveste impresionantă
"Știu că aspectul meu este diferit față de cei din jurul meu”

Uneori, din întâmplare, sau pentru că ne dorim, aflăm despre anumite povești de viață ale unor oameni excepționali. Deși unii se iau după aparențe, și cataloghează anumite persoane, în realitate vor avea un șoc când află despre cine este vorba și care este, într-un final, povestea sa. O astfel de poveste este și cea pe care v-o propunem astăzi, și aflăm împreună cine este Cristina Tudorache, femeia jandarm pe jumătate chinezoaică, adoptată de o familie de români din Galați. Tânăra are o poveste impresionantă!

Cine este Cristina Tudorache, chinezoaica cu accent moldovenesc

Indiferent în ce colț de lume ai merge, fără îndoială, vei da peste cel puțin o poveste de viață impresionantă. În cazul nostru, o astfel de poveste există în Galați, și numele ei este Cristina Tudorache.

La auzul numelui nu te-ai mira, crezând evident că vorbim despre o tânără româncă get-beget. Dar, dacă ți-am spune că, de fapt, ea este la origini din China?

Tânăra de 25 de ani, de fiecare dată când apare pe străzile orașului Galați, întoarce privirile. Odată pentru eleganța cu care poartă uniforma de jandarm, dar și pentru trăsăturile ei asiatice evidente.

Adoptată de o familie de români din Galați. Are o poveste impresionantă

Povestea ei începe în urmă cu 25 de ani, când venea pe lume într-o familie de chinezi, aflați în România la momentul nașterii micuței. Cei doi se aflau aici, în orașul Galați, pentru a începe o nouă viață, încercând să-și deschidă o afacere.

Cine este Cristina Tudorache, femeia jandarm pe jumătate chinezoaică, adoptată de o familie de români din Galați. Are o poveste impresionantă

(foto: Jandarmeria Română / Facebook)

Dar, din varii motive, știute doar de părinții naturali ai fetei, micuța avea să fie adoptată de o familie de români din oraș, doi oameni excepționali, care aveau să aibă grijă de Cristina ca de propriul copil.

„Aspectul meu este diferit față de cel al oamenilor din jurul meu, dar asta nu a făcut decât să mă ambiționez mai tare, să muncesc mai mult și să îmi stabilesc obiective mărețe.”, spune tânăra de 25 de ani.

Cristina Tudorache a devenit jandarm

Așa cum relateză și Jandarmeria Română pe Facebook, după ce a ajuns la vârsta maturității, Cristina Toader nu a avut încă curiozitatea de a ajunge în China, sau de a-și cunoaște părinții biologici. În schimb, încă de pe vremea când era un copil, tânăra recunoaște că și-a dorit să îmbrace haina militară.

„Pentru mine, portul uniformei militare reprezintă un mod de viață. Pe viitor, îmi doresc să particip la misiuni internaționale, iar prin asta să demonstrez devotamentul față de țara care m-a adoptat și în care mă simt acasă: România.”, mai spune Cristina Toader.

Astăzi este cadru militar, în Jandarmeria Română, la Galați, unde a fost primită cu deschidere, iar colegii i-au fost și îi sunt aproape.

Parteneri
Ce trebuie să ai în buzunar de Sfântul Dumitru pentru a avea noroc în viață
Redactia.ro
„Chec sofisticat”, o rețetă delicioasă pentru toată familia. Ingredientele care îi oferă un gust deosebit
Click.ro
Răspunsul Turciei în Siria și Irak, după atacul terorist de lângă Ankara
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Mare necaz pe capul lui Traian Băsescu. Nepotul l-a băgat în bucluc
EVZ.ro
Moment incendiar la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. Nicole Cherry și Florin Salam au cântat împreună / VIDEO
Spynews
Ilegal și interzis total oriunde în România. Se aplică din 25 octombrie, ora 00:00
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
ȘANSA RĂMÎNIEI de intrare în SCHENGEN. Declarația lui PREDOIU
Mediaflux
Alina Ceușan reacționează după ce Oana Pellea a pus-o la zid pentru poza din lojă: „Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă”. Influencerița și-a recunoscut public greșeala
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro