Poveste de viață impresionantă. O fetiță din Iași, adoptată în Veneția, își caută cu disperare tatăl biologic

Poveste de viață impresionantă. O fetiță din Iași, adoptată în Veneția, își caută cu disperare tatăl biologic
O fetiță din Iași își caută cu disperare tatăl biologic

O tânără din Iași, de 29 de ani, nu și-a cunoscut niciodată părinții. Maria Emanuela a fost abandonată la naștere. A aflat că mama sa a murit în urmă cu 9 ani, iar acum își caută disperată tatăl.

Abandonată la naștere de părinți

Fata s-a născut în județul Iași, orașul Târgu Frumos. Mama a abandonat-o în spital, însă i-a lăsat o scrisoare și o poză înainte să plece. Maria a fost adoptată de o familie de italieni. A primit vestea șocantă la vârsta de 8 ani.

În tot acest timp, Maria a fost doar o singură dată în România, în anul 2014. Atunci a revenit în țară pentru a-și cunoaște părinții biologici. Fata și-a văzut pentru prima dată mama într-o fotografie alb-negru, la 20 de ani.

„Am fost în România în urmă cu 7 ani să îmi caut mama, dar nu am avut nicio veste despre ea. Când m-am întors din România am continuat să îmi caut mama și am făcut primul anunț pe Facebook cu speranța că o să vadă mai multe persoane și o să crească șansele de a o găsi. În urma anunțului mi-am găsit un frate, care atunci avea 16 ani, și el a fost abandonat, și o altă soră, care a avut aceeași soartă”, a declarat Maria Emanuela, fata abandonată la naștere.

Mama naturală a Mariei a murit

Plină de speranțe, Maria și-a căutat neîncetat mama naturală, până a aflat vestea trista din partea mătușii sale. Tânăra a postat pe rețelele de socializare cazul ei, sperând că mai multă lume va vedea și, într-un final, se va revedea cu mama naturală.

Tot cu ajutorul rețelelor de socializare a luat legătura cu mătușa sa. Aceasta i-a transmis că în anul 2012 mama ei a murit la 38 de ani. A aflat o singură informație despre ea, că se numea Antoneta Tiba.

„Nu am încetat niciodată să îmi caut mama până în momentul când toate speranțele mi-au fost spulberate de o veste tristă. În urma anunțului de pe Facebook am găsit-o pe sora mamei mele, care mi-a spus că mama a decedat în 2012 în Trapani, un oraș din Sicilia, Italia. Mama era la aproape 1.600 de kilometri de mine și eu nu știam. Sora mamei mi-a trimis certificatul de deces. Mi-am dorit foarte mult să o cunosc și am sperat mereu să o văd și nu o judec pentru ce a făcut.

În momentul de față, Maria lucrează ca infirmieră la Spitalul San Carlo di Nancy, în Roma. Împreună cu fiul ei de 5 ani, locuiește într-un apartament. Reporterii „BZI” au contactat-o pe Maria pentru a afla toată povestea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI