Cine este Chef Foa, jurat la Masterchef 2021. Celebrul bucătar și-a schimbat lookul

Cine este Chef Foa, jurat la Masterchef 2021. Celebrul bucătar și-a schimbat lookul
Cine este Chef Foa, jurat la Masterchef 2021

Cine este Chef Foa, jurat la Masterchef 2021. Celebrul bucătar și-a schimbat din nou look-ul. Florin Scripcă, pe numele său adevărat, a devenit celebru în România când a mai fost jurat al emisiunii ”Masterchef”, la Pro TV.

Cine este Chef Foa, jurat la Masterchef 2021

Pe atunci, îndrăgitul bucătar cucerea telespectatorii cu carisma sa, după care a ajuns de nerecunoascut. Chef Foa și-a lăsat părul lung și barbă. Dar cine este, de fapt, chef Foa?

El a fost întotdeauna pasionat de bucătărie, iar familia lui l-a încurajat în această direcție. Bucătarul are vârsta de 38 de ani și și-a făcut ucenicia la Londra, iar prima dată a lucrat într-un restaurant italian. El s-a angajat chiar la compania de catering a celebrului bucătar Jamie Oliver. Chef Foa a mai lucrat și într-un pub cu o stea Michelin și apare în cartea de prezentare a RHUBAR &BLISTERING &BAR &CATERING.

Deoarece își dorea să devină unul dintre cei mai buni chefi din lume, el a ales să se pregătească tot mai bine. El a studiat în Anglia, Franța și Italia. Apoi, s-a întors în România și și-a deschis propriile restaurante.

Chef Foa și soția sa, Ioana, au devenit pentru prima dată părinți în anul 2018. Ei au împreună un băiețel.

Juriul de la Masterchef 2021, de pe Pro TV

Pro TV a anunțat jurații cooking-ului care va reveni pe Pro TV în grila postului anului viitor. Astfel, cei trei juraţi sunt Chef Joseph Hadad, Chef Florin Scripcă (Foa) şi Chef Radu Dumitrescu.

Penultimul sezon, difuzat în 2017 s-a schimbat din nou juriul, avându-i ca reprezentanți pe Chef Samuel Le Torriellec, Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu.

Cât despre chef Hadad, acesta a făcut parte din juriul ultimului sezon, care a avut loc în 2019. Atunci, emisiunea era difuzată de patru ori pe săptămână, de luni până joi. Sezonul s-a încheiat în luna noiembrie, fiind câştigat de Alina Gologan.

Revenind la chef Foa, el a fost unul dintre juraţi între 2014 şi 2017, alături Chef Adrian Hădean şi Chef Patrizia Paglieri. Acum, din noul juriu, alături de el și de Chef Joseph Hadad, mai face parte şi Chef Radu Dumitrescu.

De menționat este și că primul sezon al show-ului MasterChef s-a difzuat în anul 2012, avându-i ca jurați pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu. Emisiunea era prezentată de Răzvan Fodor. Cei trei jurați s-au mutat însă la postul concurent, Antena 1, unde au emisiunea Chefi la cuțite, al cărei sezon cu numărul nouă s-a terminat anul acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI