De ce este Las Fierbinți un serial de succes la Pro TV: ‘A contat și asta’ (exclusiv)

De ce este Las Fierbinți un serial de succes la Pro TV: ‘A contat și asta’ (exclusiv)
De ce este Las Fierbinti un serial de succes la Pro TV

De ani de zile este unul dintre cele mai urmărite și îndrăgite seriale din România. Unul dintre șefii producției românești dă totul din casă. De ce are, de fapt, succes Las Fierbinți.

Secretul din spatele succesului serialului Las Fierbinți

La mai bine de 10 ani de la filmările primului episod din Las Fierbinți, Andrei Boncea, unul dintre „părinții” producției românești de real succes povestește cum a început ideea serialului-fenomen de la PRO TV.

Cofondatorul companiei de producție Frame Film și al companiei de teatru Wondertheatre le-a povestit jurnaliștilor de la impact.ro cum a luat naștere ideea Las Fierbinți, serial ale cărui nume și locație ar fi fost alese întâmplător.

Producătorul serialului Las Fierbinți a declarat că aveau nevoie de o zonă în apropiere de Capitală, care să reflecte întocmai peisajul pitoresc românesc.

„Aveam nevoie de o zonă care să nu fie prea departe de București, dar care să se afle totuși undeva în Bărăgan. Iar imaginea sa să fie cea a unui sat normal românesc, fiindcă toată acțiunea are loc într-un sat al zilelor noastre. Un sat care, într-un fel, are rolul său bine definit și fără de care serialul ar avea de suferit.

Doar destinul sau întâmplarea, cum vreți să-i spuneți, a făcut ca alegerea noastră să fie cea a Fierbinților, din județul Ialomița. Nimic altceva nu a contact, chiar nimic altceva. Și nici nu-mi amintesc să fi colindat prea mult în alegerea locului.

Îmi amintesc că eram alături de Mimi Brănescu, principalul scenarist al serialului, fiindcă trebuie să știți că serialul are în spate o echipă serioasă de scenariști. Uneori sunt patru, cinci, alteori sunt mai mulți.

Dar Mimi Brănescu e mereu cel dintâi. Și eram alături de el în ziua în care ajungând în Fierbinți am înțeles, parcă de la sine, că acolo urma să filmăm. Nu aveam așteptări, nu știam cât va dura toată povestea asta!”, a declarat Andrei Boncea, în exclusivitate pentru impact.ro.

Producătorul serialului nu s-a așteptat la succesul imens Las Fierbinți

Deși scenariul serialului fost inspirat din viața românilor care trăiesc în mediul rural în zilele noastre, iar distribuția a fost una de excepție, actorii fiind aleși pe sprânceană, producătorul Andrei Boncea a mărturisit că succesul imens al proiectului Las Fierbinți a fost neașteptat.

„Ceea ce se știa era faptul că serialul urma să se inspire din realitate, din viața de zi cu zi. Dar nimeni, absolut nimeni, nu s-a așteptat la un asemenea succes și la o asemenea lungă durată de viață.

Iată de ce un rol foarte important l-au jucat și-l joacă și cei pe care publicul nu-i vede pe micile ecrane. E vorba despre regizor, dar și despre producător, colegul meu, Dragoș Buliga. Și de inspirația scenariștilor.

Oamenii locului ne-au primit bine din primele zile. Și astăzi, peste timp, mă gândesc că a contact și asta. Fiindcă în meseria asta contează multe lucruri mărunte, nu doar povestea serialului sau filmului la care lucrezi, sau mai știu eu ce distribuție de răsunet!”, a completat Andrei Boncea pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI