Cine este câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 9. Surpriză mare la Antena 1

Cine este câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 9. Surpriză mare la Antena 1
Cine este castigatorul Chefi la cutite sezonul 9

Sezonul 9 Chefi la Cuțite s-a terminat, iar ultima bandă și-a desemnat victoriosul. După lupte grele, zeci de battle-uri, sute de emoții și conflicte, cei trei finaliști Chefi la cuțite sezonul 9 se cunosc, în sfârșit. Cătălin Amarandei, Elena Matei și Narcisa Birjaru sunt cei trei mușchetari care s-au duelat în marea finală care s-a disputat miercuri, 16 iunie, de la 20.30 pe Antena 1.

Cine este câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 9

Update 11.59: După 17 confruntări, o semifinală și o finală, iată că s-a aflat și cine este marele câștigător. Prima probă a fost condusă la unul dintre concurenți, la a doua s-au schimbat lucrurile. La proba desertului a avut loc o nouă schimbare de situație. La unele farfurii unii au dat 5, alții 0.

Într-un final, toți s-au pus de acord, iar câștigătorul sezonului 9 Chefi la Cuțite este nimeni alta decât Narcisa Birjaru, din echipa mov. Protejata lui Cătălin Scărlătescu este prima femeie din istoria emisiunii care pleacă acasă cu trofeul de la Chefi la Cuțite.

Update 11.15: Gina Pistol a venit în finala Chefi la Cuțite pentru a face anunțul mult așteptat. Emoțiile au atins cote maxime, atunci când cei trei chefi au văzut-o pe frumoasa blondină.

Update 22.54: Cele trei farfurii de main course au impresionat jurații din finala de la Chefi la Cuțite. Concurenții se pregătesc acum pentru desert. A mai rămas puțin până când vom afla cine este marele câștigător al sezonului 9.

Narcisa Birjaru a pregătit un mușchi de vită cu piure de cartofi dulci, chipsuri de cartofi dulci și sos de soia cu mirin. Cătălin Amarandei s-a gândit să impresioneze cu black cod, scoici Saint Jacques cu crustă de pui crispy și piure de conopidă, iar Elena Matei a mizat pe monk fish, texturi de conopidă și piure de topinambur.

Florin Dumitrescu: Chiar se simte că e finala, dacă la startere au fost foarte sus ca și plating, și main course-ul se ridică la nivelul lor, poate chiar depășește!

Sorin Bontea: Dar, cum de multe ori s-a întâmplat, în finală desertul a făcut diferența!
Update 22:20. După ce au pregătit câte un starter delicios, cele trei echipe ale finaliștilor de la Chefi la cuțite sezonul 9 trebuie să gândească cel mai savuros main course, care să satisfacă papilele gustative ale celor mai pretențioși jurați: chefi bucătari cu ani de experiență în domeniu.

Update 21.15: Elena Matei i-a ales în echipa sa verde pe Florin Revesz, Cristina Mălai, Rikito Watanabe, Paul Vasile, Matias, Ciprian Antone și pe Radu Micu.

Cătălin Amarandei îi are alături de el, în marea finală Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, pe Ștefan Borleanu, Gabriela Porumbel, Dorin Voiasciuc, Keed, Vincenzo Aiello (Enzo), Mirela Negoiță și Luca Pintea.

Echipa mov a Narcisei Birjaru strălucește cun ajutorul lui Alexandru Bădițoaia, Valentina Ioniță (Lebăduța), Nicoleta Pop, Andra Mihail, Victorina Matveev, Francisco Garcia Lopez, Theo Costache.

Update 20.30: Elena Matei, Cătălin Amarandei și Narcisa Birjaru au dat startul provocării vieții lor. Cei trei finaliști și-au ales echipele și au început probele care îi aduc mai aproape de marele moment în care unul dintre ei va ridica trofeul sezonului 9 Chefi la Cuțite.

Și fiindcă în primele două probe au avut la dispoziție 75 de minute pentru gătit, în ultima rundă au avut doar o oră pentru a-și demonstra talentul culinar. Emoțiile au fost într-atât de mari, concurenții trecând de la agonie la extaz și invers. Concurenții au pregătit farfuriile pentru ultima bandă, pentru a fi degustate de către cei trei chefi.

Cu ce va pleca acasă câștigătorul de la Chefi la Cuțite sezonul 9

Marele premiu de 30.000 de euro și trofeul sezonului nu sunt singurele lucruri pe care victoriosul le va duce acasă, ci unul dintre cei finaliști Chefi la cuțite va purta titlul de cel mai bun bucătar din România.

Cine este câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 9 vom afla, cu siguranță, diseară când milioane de români vor sta cu ochii lipiți de televizoare, pe Antena 1. Deși s-a speculat acum câteva săptămâni că protejata lui Cătălin Scărlătescu ar fi cea care aduce trofeul sezonului 9 Chefi la cuțite la echipa mov, fanii lui chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea nu sunt de acord cu acest lucru.

Cu toate acestea, potrivit surselor impact.ro, Narcisa Birjaru din echipa mov ar fi câștigătoarea sezonului 9 Chefi la Cuțite. După o semifinală încărcată emoțional, în care concurenții au privit, cu lacrimi în ochi, videoclipuri trimise de către cei dragi, familie, prieteni și parteneri de viață, cele trei probe de gătit au părut interminabile și mai grele ca dificultate.

După ce au avut de pregătit un fel principal inspirat de gustul copilăriei, un desert și un signature dish, dintre cei nouă concurenți au rămas trei cei mai buni. Elena Matei, Narcisa Birjaru și Cătălin Amarandei se luptă, în marea finală de la Chefi la cuțite sezonul 9 pentru premiul de 30,000 de euro.

Cine sunt finaliștii de la Chefi la cuțite sezonul 9

Marea finală Chefi la Cuțite sezonul 9 va fi difuzată miercuri, 16 iunie, de la 20.00 la Antena 1. Cei trei fantastici care se luptă pentru marele trofeu sunt:

  • Narcisa Birjaru, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu
  • Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea
  • Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu

„A fost primul moment din concursul ăsta în care am sărit în sus de bucurie. Visul de a ajunge în finală e realitate!”, a fost prima reacție a lui Cătălin Amarandei.

„El a fost motorul echipei albastre, el își merită locul în finală!” a spus mentorul său, chef Florin Dumitrescu.

„Da, da, da! Am ajuns în finală! Eu, care am crezut că am dat-o în bară?, a declarat fericită Elena Matei.

„Elena, al doilea punctaj? Da, băi! Forță! Bravo! E luptătoare, răsuflu ușurat că am om în finală! Merită să fie acolo!” a spus chef Sorin Bontea

„Nu cred, nu e adevărat! Nu m-am așteptat niciodată să ajung aici, să gătesc atât de bine încât să impresionez atâția oameni. Am rezut că e o glumă, dar e magic ce mi se întâmplă! Niciodată nu mi s-a apreciat munca undeva ca aici! Mi-am făcut mândră familia, nu mai am cuvinte să explic bucuria pe care o am.”, a declarat Narcisa Birjaru.

„Bine, mă! Mamă, eram convins că nu am om în finală și uite că am!”, a spus emoționat chef Cătălin Scărlătescu.

Urmăriți Playtech.ro și pe