Finala Chefi la Cuțite 2021. Cine este Cătălin Amarandei, finalistul din echipa lui Florin Dumitrescu

Finala Chefi la Cuțite 2021. Cine este Cătălin Amarandei, finalistul din echipa lui Florin Dumitrescu
Cine este Catalin Amarandei

Cătălin Amarandei este finalistul din echipa lui Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite, sezonul 9. El este are vârsta de 28 de ani și este bucătar de meserie.

Finala Chefi la Cuțite 2021

Acesta a profesat în țară, dar și în multe restaurante din străinătate și a venit la chefi la cuțite ca să câștige competiția.

Concurentul a început să își câștige singur banii la vârsta de 14 ani. Este ambițios și muncitor și și-a încercat norocul în mai multe țări și a avut parte de mari dezamăgiri. El a povestit la Chefi la cuțite cum a fost păcălit cu o ofertă de muncă în străinătate, care s-a dovedit a fi o înșelăciune. După ce a muncit un timp ca bucătar, el a făcut cursuri de calificare, acesta a ajuns să profeseze în mai multe state.

„Am lucrat în Marea Britanie la un restaurant cu specific franțuzesc, am primit un job ca sous chef la un hotel super mișto. Experiența e super faină, vedeai diferența de mentalitate dintre angajatorul străin și cel român. Nu se compară modul în care înveți gastronomie acolo cu cel de aici.

Am realizat că asta vreau să fac, să gătesc, așa că am plecat în Dublin, într-un steakhouse. Am plecat la trei rozete, pe coasta Oceanului, am primit o ofertă. Am semnat apoi un contract cu o familie înstărită din Saint Tropez, să le gătesc. Munca pentru ei era solicitantă, am început în 2016 și lucrez și în prezent”, a spus Cătălin Amarandei.

Cine este Cătălin Amarandei, concurentul lui Florin Dumitrescu

De altfel, emisiunea Chefi la cuțite este cea mai mare provocare pentru Cătălin Amarandei. Acesta a decis să participe la Chefi la cuțite ca să demonstreze că are talent. Amintim că la audiții, el a ales să facă un mușchiuleț de miel în crustă de ierburi aromatice cu piure de trufe și legume de toamnă, un preparat care i-a impresionat pe cei trei Chefi.

A luat trei cuțite din partea juraților și a trecut în bootcamp unde și-a demonstrat talentul. El se vede în marea finală încă de la debutul competiției. El a primit tunica albastră și face parte din echipa lui Florin Dumitrescu în sezonul 9, Chefi la cuțite.

“Mă văd în finală. Acesta este scopul pe care-l urmăresc. Nu vreau jumătăți de măsură, nu vreau jumătăți de măsură și nu le accept”, a declarat Cătălin Amarandei.

Oare cine va câștiga finala sezonului 9 al emisunii Chefi la cuțite? Telespectatorii vor afla astăzi, la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI