Finala Chefi la Cuțite 2021. Cine este Narcisa Birjaru, finalista din echipa lui Cătălin Scărlătescu

Finala Chefi la Cuțite 2021. Cine este Narcisa Birjaru, finalista din echipa lui Cătălin Scărlătescu
Cine este Narcisa Birjaru de la Chefi la Cuțite?

Narcisa Birjaru este una din cele mai plăcute concurente de la Chefi la Cuțite 2021. Bucătarul a reușit să-și întreacă limitele și a părăsit bucătăria unde lucra pentru experiența vieții sale. Aceasta a ajuns în echipa lui Cătălin Scărlătescu și foarte rapid și în inimile celor de acasă. Ce detalii sunt cunoscute despre finalista din echipa mov?

Finala Chefi la Cuțite 2021: cine este Narcisa Birjaru?

Surpriza sezonului cu numărul 9 este cu siguranță Narcisa Birjaru, una din concurentele care a reușit să îi surprindă aproape de fiecare dată pe cei trei jurați celebri. Marii chefi au rămas șocați la fiecare probă individuală de farfuriile superbe pe care a reușit să le pună pe bandă.

Mai mult decât atât, aceasta a fost felicitată pentru spiritul de echipă și buna dispoziție cu care a pășit mereu în platou. Iată că eforturile ei nu au fost în zadar, iar după ani și ani de muncă în domeniu Narcisa a ajuns în Marea Finală de la Chefi la Cuțite și se zvonește că ar fi și câștigat, dar acest lucru urmează să îl vedem pe micile ecrane în curând.

Narcisa are 24 de ani și este mândră de faptul că a reușit și în emisiune să aducă în prim-plan preparatele tradiționale țigănești care au fost deliciul chefilor. Tânăra a povestit că a ales să se căsătorească de tânără, așa cum cere tradiția, dar consideră că a fost o decizie înțeleaptă pentru că acum soțul său îi este cel mai bun prieten și se înțeleg de minune.

De la 15 ani și-a luat viața în piept alături de partenerul său, iar mai apoi s-a îndrăgostit de meseria pe care o practică și mama sa. Bucătăria este unul din locurile preferate ale sale și susține că nu s-ar mai despărți de aceasta.

Cheful Cătălin Scărlătescu este din cale afară de mândru de tânăra care are mari șanse la premiul cel mare și la râvnitul trofeu. Fanii emisiunii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cine este câștigătorul sezonului cu numărul 9. 

Câștigători Chefi la Cuțite

Sezonul 1- Cristi Șerb din echipa lui chef Sorin Bontea
Sezonul 2- Cristian Voicu din echipa lui chef Florin Dumitrescu
Sezonul 3- Gianny Bănuță din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu
Sezonul 4- Andrei Cristian Olteanu din echipa lui chef Sorin Bontea
Sezonul 5- Bogdan Vandici din echipa lui chef Florin Dumitrescu
Sezonul 6- Mihai Munteanu din echipa lui chef Sorin Bontea
Sezonul 7- Alex Comerzan din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu
Sezonul 8 – Ionuț Belei din echipa lui chef Sorin Bontea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI