Bone Ferenc, principalul suspect în cazul crimei din Bihor, a fost prins. Ce au aflat polițiștii despre el

Bone Ferenc, principalul suspect în cazul crimei din Bihor, a fost prins. Ce au aflat polițiștii despre el
Bone Ferenc este dat in urmarire generala. Este suspect de crima

S-a aflat cine este Bone Ferenc, suspectul principal în cazul crimei din Bihor. Acesta are 43 de ani, este din Județul Arad și a fost dat în urmărire de către polițiștii din Cluj, bărbatul fiind principalul suspect în cazul morții unei femei găsite pe un câmp situat în județul Bihor.

Bone Ferenc este suspectul principal în cazul crimei din Bihor

UPDATE 22:55: Bărbatul care este suspectat că şi-a ucis iubita sâmbătă a fost prins joi, 26 mai. Acesta se afla lângă o gară din Oradea, conform Antena3.ro.

„În urma activităților investigativ-operative, dar și a mediatizării situației în cauză, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor”, anunță polițiștii clujeni.

Știrea inițială:

La începutul acestei săptămâni, o femeie din Cluj pe nume Molnar Beata a fost dată dispărută de către apropiați. Membrii familei au anunțat poliția despre dispariția acesteia, iar două zile mai târziu, cadavrul tinerei a fost găsit pe un câmp aflat în spatele unei stații de benzină nefuncțională din localitatea Cornițel, județul Bihor.

Acum, Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, este principalul suspect în cazul morții femeii după ce pe data de 21 mai au plecat împreună la Răchițele.

Femeia a avut parte de o moarte violentă

În prezent, anchetatorii din Cluj au anunțat doar faptul că victima în vârstă de 30 de ani a avut o moarte violentă. În urma perchezițiilor efectuate la locuința lui Bone Ferenc investigatorii au descoperit telefonul acestuia. Acum, pentru a da de urma suspectului, polițiștii au dat în urmărire mașina cu care acesta se deplasază, un autoturism Dacia Logan de culoare gri.

„Din verificările efectuate până în prezent rezultă că autoturismul folosit pentru deplasare a fost observat la data de 22 mai, în jurul orei 11.00, în localitatea Aleșd, județul Bihor, circulând pe direcția Cluj – Oradea. Date cu privire la autoturism – marca Dacia Logan, culoare gri metalizat, număr de înmatriculare AR-51-LAC. Persoanele care pot furniza informaţii despre autoturism sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112”, transmite IPJ Cluj.

De ce a fost concediat Bone Ferenc

Bone Ferenc, prietenul victimei și principalul suspect în cazul crimei din județul Bihor, este din județul Arad. Bone Ferenc a fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca până acum doi ani.

A trebuit să renunțe la catedră după ce și-a bătut iubita prin oraș. A fost condamnat în martie 2021 la o pedeapsă de 1 an și 3 luni pentru săvărșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Atunci, el a fost surprins de camerele de supraveghere când își bătea fosta iubita în plină stradă. Scandalul i-a adus concedierea din universitatea unde preda.

În ultimul timp se împrietenise cu Molnar Beata, cea care îi luase locul ca suplinitor la catedra unde Bone Ferenc era profesor. Se știe că bărbatul este o fire violentă, însă acesta la începutul relațiilor sale era foarte curtenitor și amabil cu viitoarele iubite după care, pe parcursul relației, își arăta adevărata față.