Tânără de 20 de ani, din Olt, dată dispărută. Soţul a anunțat abia în această dimineaţă Poliţia

Tânără de 20 de ani, din Olt, dată dispărută. Soţul a anunțat abia în această dimineaţă Poliţia
Tânără de 20 de ani, din Olt, dată dispărută

O femeie din Olt a fost dată dispărută de soțul ei, în cursul zilei de marți. Acesta a spus că soția sa a mers să cumpere țigări, însă nu a mai revenit. Într-un final, a fost găsită de oamenii legii, aflându-se în momentul de față în custodia poliției.

Femeie dată dispărută de soț

Larisa Roxana Bălan, în vârstă de 20 de ani, a plecat de acasă marți seară, în jurul orei 21:00. Soțul a anunțat dispariția ei a doua zi de dimineață, miercuri. Acesta a declarat că femeia a plecat de acasă spunând că merge să cumpere țigări.

„În dimineaţa zilei de 21 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal, au fost sesizaţi de un bărbat, din comuna Deveselu, cu privire la faptul că, în seara zilei de 20 iulie a.c., în jurul orei 21:00, soţia sa, BĂLAN LARISA ROXANA, în vârstă de 20 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi plecat să cumpere ţigări şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, aproximativ 55 de kg, constituţie atletică, ochi căprui, păr blond, lung până la nivelul umerilor, cu tatuaje pe corp. Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112“, este anunţul poliţiştilor.

Oamenii legii au găsit-o pe femeie miercuri, 21 iulie, în aceeași zi în care soțul ei a dat-o dispărută. Larisa Bălan le-a spus polițiștilor că s-a aflat peste noapte în Caracal și că se va întoarce acasă. Momentan se află în custodia polițiștilor.

Tânără dată dispărută, găsită cu ajutorul unui câine de urmă al Poliției

O tânără a fost găsită în scurt timp cu ajutorul unui câine de urmă al Poliției. Aceasta a fost dată dispărută după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors, ea fiind găsită într-o zonă cu vegetație deasă. Tod este câinele special antrenat pentru astfel de misiuni.

“În urma sesizării, peste 35 de poliţişti, jandarmi, membri ai familiei şi voluntari au demarat, de urgenţă, căutările, pornind de la faptul că, în jurul orei 11.00, femeia fusese văzută deplasându-se pe izlazul din localitate, către pădure. A fost solicitat sprijinul echipajului canin, format din câinele de urmă, Tod şi conductorul său, agentul şef Dumitraşcu Dan”, a anunţat Poliţia Judeţeană Argeş.

Oamenii legii au fost sesizați, vineri după amiază, de către o femeie din Țițești, că nora sa, de 32 de ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. În circa 15 minute, femeia a fost găsită la aproximativ 300 de metri de locuință.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI