08 apr. 2022 | 09:28

Cine este bărbatul cu care a fugit Elena Udrea din România. Fără ajutorul lui nu era posibil

News
Cine este bărbatul cu care a fugit Elena Udrea din România. Fără ajutorul lui nu era posibil
Cine este bărbatul cu care a fugit Elena Udrea din România

Cine este bărbatul cu care a fugit Elena Udrea din România. Cu câteva ore înainte de sentința judecătorilor, aceasta părăsea țara alături de acest bărbat, într-o limuzină de lux. Amintim că ea plecat în ziua în care Înalta Curte de Casație și justiție a condamnat-o definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Cine este bărbatul cu care a fugit Elena Udrea din România

Bărbatul care a însoțit-o pe Elena Udrea se numește Alexandru Vasile, în vârstă de 49 de ani, și era șoferul ei personal. Fostul ministru al Turismului fugise din România cu telefonul mobil, fapt care a ușurat misiunea polițiștilor, întrucât atunci când se emite un mandat, autoritățile au permisiunea de la localiza telefonul persoanei urmărite.

Ulterior, mașina în care se afla alături de Alexandru Vasile a fost oprită la Kulata. Ieri, Elena Udrea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Fostul ministru a fost reținut la granița Bulgariei cu Grecia. Însă odată ajunsă în penitenciar, aceasta va avea mai multe restricții și, cu siguranță, cel mai greu de suportat va fi să stea departe de fetița ei, Eva Maria.

În primul an de încarcerare, Elena Udrea va avea regim de maximă siguranță. În penitenciar, ea va putea lucra doar la interior, adică la bibliotecă sau la bucătărie. Iar dacă comportamentul ei va fi considerat unul exemplar, Elena Udrea va putea primi vizite, astfel că își va putea vedea fetița.

Elena Udrea, prinsă de polițiști la granița cu Grecia

Elena Udrea a fost reținută de oamenii legii la două ore și 20 de minute după ce a fost emis mandatul. Ea ar fi fost depistată de către polițiști în zona Kulata, la frontiera cu Grecia. Fostul ministru a fost dusă în arest, la Sectorul Poliției de Frontieră Petrici. De precizat este că cererea de extrădare a Elenei Udrea formulată de autoritățile române a ajuns la autoritățile bulgare.

Amintim că ea a mai fugit o dată din țară, în Costa Rica, în anul 2018. În iulie anul 2019, ea se întorcea din Costa Rica în România, pentru a locui într-o vilă de lux dintr-un complex rezidențial din Corbeanca alături de soțul ei.

Totodată, decizia instanţei de condamnare a Elenei Udrea confirmă și celelalte condamnări. Astfel, Rudel Obreja, fostul preşedinte al Federaţiei romane de box trebuie să execute 5 ani de închisoare, iar Tudor Breazu, un apropiat al Elenei Udrea, va intra 3 ani după gratii. Pentru restul inculpaţilor s-a dat pedepse cu suspendare.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Alertă maximă la Palatul Buckingham. Ce se întâmplă cu Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
RĂSTURNARE de situație privind ADERAREA la SCHENGEN! AU anunțat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro