01 sept. 2024 | 21:31

Cine este Andrei Ursu de la Asia Express 2024. Ce studii are și cum a devenit cunoscut. Participă la celebrul show alături de iubitul său, Vlad Condurache

Emisiuni TV
Cine este Andrei Ursu de la Asia Express 2024. Ce studii are și cum a devenit cunoscut. Participă la celebrul show alături de iubitul său, Vlad Condurache
Andrei Ursu și iubitul său, Vlad Condurache, au răspuns provocării Asia Express

Începând din această seara, Antena 1 a dat startul unui nou sezon de Asia Express 2024, iar printre concurenți se numără și Andrei Ursu, alături de iubitul său, Vlad Condurache. Cu toate astea, este posibil ca mulți să nu știe cine este Andrei Ursu, ce studii are și cum a devenit cunoscut, iar asta vom afla împreună.

Din 1 septembrie s-a dat startul la Asia Express 2024

Așa cum aflam cu ceva vreme în urmă, fanii aflau când începe Asia Express 2024, iar data primului episod era anunțată pe 1 septembrie, adică din această seară. La startul noului sezon, sub denumirea de „Drumul Zeilor” au pornit cele 9 echipe.

Cine este Andrei Ursu de la Asia Express 2024. Ce studii are și cum a devenit cunoscut. Participă la celebrul show alături de iubitul său, Vlad Condurache

Noul sezon vine și cu o modificare, și anuem cele 9 echipe vor avea de terminat 11 etape, față de 10 cât erau în trecut. Ulterior, s-a aflat și care sunt echipele din sezonul șapte de Asia Express 2024, după cum urmează:

  1. Anca Țurcașiu și Andreea Samson,
  2. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv,
  3. Nicolai Tand și Sorin Brotnei,
  4. Betty Salam și Cătălin Vișănescu,
  5. Ioana State și Mane Voicu,
  6. Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu,
  7. Victor Slav și Selina,
  8. Adi Nartea și Cosmin Vîjeu,
  9. Andrei Ursu și Vlad Condurache

 

Cine este Andrei Ursu de la Asia Express 2024

Printre noii concurenți de la Asia Express 2024, se numără și Wrs, sau Andrei Urs, care nu de mult ne declara în exclusivitate că „Nu știm ce ne-au pregătit producătorii, dar eu și Vlad credem că suntem pregătiți!”. Dar, printre fanii reality-show-ului sunt unii care, posibil, să nu știe cine este Andrei Ursu de la Asia Express 2024.

Pentru cei mai puțini familiarizați cu tânrpul Andrei Urs, vă spunem că este de profesie dansator, și ultterior a ajuns să fie cunoscut și ca solist și compozitor de muzică ușoară.

În vârstă de 31 de ani, este originar din Buzău, unde avea să facă primi pași în lumea dansului, asta și datorită părinților săi, dansatori profesioniști de muzică populară. Ulterior, odată cu vârsta, a căpătat și experiența necesară, astfel că a ajuns să danseze în clipurile unor artiști deja în vogă, precum Inna, Antonia, Carla’s Dreams, etc.

Ce studii are și cum a devenit cunoscut

Până la această vârstă, Andrei a absolvit studiile superioare în cadrul ASE-ului, la marketing, precum și SNSPA, precum și al Universitatea Româno-Americană.

Cariera sa muzicală avea să cunoască noi trasee, după anul 2015, când avea să se mute la Londra, iar ca uramre a succesului dobândit, în 2022 Andrei Urs avea să reprezinte România la Eurovision, cu piesa „Llámame”.

Participă la celebrul show alături de iubitul său, Vlad Condurache

Odată cu startul filmărilor la noul sezon de Asia Express 2024, Andrei Urs, alături de de iubitul său, Vlad Condurache, a decis să răspundă acestei provocări.

“Când am primit propunerea, am zis “Da!”, voiam foarte mult și mi-a fost foarte greu să nu vorbesc despre asta atâtea luni.

Abia așteptam să spun despre asta! Eu vorbeam la telefon cu producătorii și eram foarte calm, dar când am închis telefonul am început să țip de fericire!

Am țipat și am zis că m-au sunat de la Asia Express!”, ne-a mai declarat Andrei Urs, în exclusivitate.

Cine este Andrei Ursu de la Asia Express 2024. Ce studii are și cum a devenit cunoscut. Participă la celebrul show alături de iubitul său, Vlad Condurache

Andrei Ursu și Vlad Condurache

Așa se face că a plecat în Thailanda, acolo de unde pornește „Drumul Zeilor”, și rămâne ca fanii show-ului să urmărească fiecare episod, pentru a vedea dacă cei doi vor reuși să ajungă până în marea finală, sau nu.

Parteneri
Tragedie în Familia Regală a României. Dumnezeu sa-l odihnească! Un om fermecator, generos si ...
Redactia.ro
Ce spune Pepe despre înlăturarea Andreei Bălan de la „Te cunosc de undeva”: „Și eu am făcut parte din multe proiecte și am dispărut din ele”
Click.ro
Elon Musk s-a întrebat de ce „nimeni nu încearcă să îi asasineze pe Biden și Kamala Harris”. Ce a urmat după aceea
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
Netflix a făcut marele anunț. Se întoarce cel mai urmărit serial de pe platformă
EVZ.ro
Câți bani i-au intrat lui Selly în conturi după cele cinci zile de Beach,Please! Suma e una cu multe zerouri
Spynews
Familia Regală a României, în doliu. Este mare tristeţe şi regret: Dumnezeu să-l odihnească
Capital.ro
Ea are 30 de ani și el, 64, si e chiar mai tânără decât copiii lui. Cine e superba moldoveancă?
Avantaje
PUTIN a DECIS URGENT! ARMATA este PREGĂTITĂ. UNDĂ DE ȘOC la nivel MONDIAL
Mediaflux
Decizie importantă a instanței în cazul Danei Marijuana! Ce se întâmplă cu artista
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a ajuns pe mâinile medicului estetician după ce a suferit complicații. Cum arată acum
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro