Cine e Marina Cârnaț, femeia însărcinată cu al optulea copil: „Eu am ales această cale. E viața mea!”

Cine e Marina Cârnaț, femeia însărcinată cu al optulea copil: „Eu am ales această cale. E viața mea!”
Povestea Marinei Cârnaț

Marina Cârnaț e una din româncele care a ales chiar și în aceste vremuri să aibă o familie mare. Femeia este acum însărcinată cu cel de-al optulea copil. Care sunt mărturiile sale despre viața pe care a ales-o și cum vede provocarea unei familii atât de mari?

Povestea Marinei Cârnaț. Ce spune despre familia ei numeroasă?

Secolul și vremurile nu mai sunt obișnuite cu familii atât de mari. Pe vremea bunicilor noștri numărul farfuriilor de la masă era obișnuit să indice mult, dar acum cifrele care infică femeile mai ales tinere care aleg să dea naștere a scăzut din ce în ce mai mult.

Povestea Marinei Cârnaț surprinde astfel, pentru că a decis să devină mamă încă o dată, pentru a 8-a oară. Aceasta a reușit să inspire alte femei în drumul maternității și se pregătește pentru un nou miracol.

Moldoveanca de peste Prut este cunoscută de pe rețelele de socializare sub numele de „Mom of 7”, care se va schimba în viitorul apropiat. Blondina a anunțat recent faptul că urmează să aducă pe lume încă un copil, surprinzându-și încă o dată urmăritorii.

„Eu am ales această cale și nu aș schimba nimic”

„El e Teodor, prietenul meu cel mai bun, dragostea mea, jumătatea mea. De fapt e cea mai frumoasă persoană pe care am întâlnit-o în viața mea. Iar toți ei sunt rodul dragostei noastre (n.r. – își prezintă copiii). Și precum îi cunoașteți, sunt mulți și deosebiți, frumoși și buni. Eu am ales această cale și nu aș schimba nimic. Aceasta e viața mea, oamenii pe care îi iubesc cel mai mult, pentru care trăiesc și cu care râd.

Eu nu mă mai prezint. Voi deja mă cunoașteți, dar ceea ce încă nu știți este că mai crește o inimioară în mine. Vă iubesc! Cel mai scump din tot e locuința: noi trăim în casa noastră, dar dacă planifici să ai mai mulți copii, eu consider că și într-un apartament cu 3-4 odăi, dacă acestea sunt mari, e posibil de amenajat spațiul spre binele tuturor. Vreau să combat ideea că a avea mai mult de 2 copii și să trăiești confortabil, ar fi de domeniul luxului. Copiii noști au mers doar la o grădiniță publică de lângă casă, la fel și cu școala”
Marina Cârnaț

Rriscurile în primele 12-14 săptămâni sunt bine știute, astfel a ținut pentru ea perioada aceasta miracolul. „De ce am ascuns până acum sarcina? Poate pentru că am trecut de multe ori prin asta… poate pentru că îmi place ca oamenii din jur (inclusiv rudele cele mai apropiate) să observe sarcina vizual… Totuși, cea mai vulnerabilă și nesigură perioadă este până la 12-14 săptămâni și e bine să fii foarte vigilentă (și vigilent – pentru soț). Totuși, fiecare decide pentru sine când e momentul că ar dori și alții să afle…”