Meghan Markle da lovitura familiei regale. Kate Middleton va suferi cel mai mult

Meghan Markle nu pleacă din atenția tabloidelor din lumea întreagă! Cunoscuta ducesă de Sussex vine cu o nouă lovitură pentru Familia Regală a Marii Britanii. Cea care va suferi destul de mult este chiar cumnata sa, Kate Middleton.

Meghan Markle, nouă lovitură pentru familia regală! Kate Middleton e cea dezavantajată

Familia Regală a Marii Britanii se pregătește intens pentru dezvăluirile incredibile făcute de ducii de Sussex în recentul interviu oferit lui Oprah Winfrey. Meghan și-a expus brutal ruptura cu Kate, iar toată lumea se teme ca rănile și tensiunile dintre soți și familia prințului Harry să nu se adâncească și mai tare: „Aceasta este opțiunea nucleară a lui Meghan”.

De asemenea, soția ducelui a mai vorbit și despre relația deficitară cu tatăl ei, Thomas Markle. Sute de milioane de oameni din 70 de țări așteaptă acum cu sufletul la gură interviul de două ore care va fi difuzat inițial în Statele Unite ale Americii, la ora 01:00, ora Regatului Unit. Relația lui Meghan cu ducesa de Cambridge va fi și ea descoperită, după ani în care a fost discutată în toate tabloidele din lume.

„Dacă a ales să vorbească cu sinceritate despre timpul petrecut cu Kate, daunele care ar putea fi aduse monarhiei sunt mari. Are puterea de a dezvălui cât de rele erau lucrurile între ea, Harry, William și Kate”, arată surse, conform thesun.co.uk. Tatăl fostei actrițe a fost o sursă de frustrare pentru cuplu și a vorbit regulat despre relația cu probleme dintre el și fiica sa. De asemenea, bărbatul nu a participat nici la nunta ei cu prințul Harry din 2018.

„Nu ştiu cum s-ar putea aştepta ei ca, după tot acest timp, noi să putem să rămânem pur şi simplu tăcuţi, dacă palatul joacă un rol activ în răspândirea minciunilor despre noi. Dacă acest lucru vine cu riscul de a pierde lucruri, vreau să spun că există multe care s-au pierdut deja”, a declarat Meghan, ducesă de Sussex în interviul acordat lui Oprah Winfrey.

Mărturii șocante

„Imi amintesc foarte bine acea conversatie. Nici macar nu mi s-a permis sa am acea discutie cu tine personal, corect. Trebuiau sa fie oameni din staff, care sa stea acolo”, a declarat ducesa de Sussex, care a spus si de ce acum poate sa vorbeasca.

„Suntem de cealalta parte a multor experiente de viata care s-au intamplat. De asemenea, avem capacitatea de a face propriile alegeri. Atunci nu am putut spune ‘da’, nu a fost alegerea mea.

Ca adult, care a trait o viata cu adevarat independenta, pentru a intra apoi in acest construct diferit de ceea ce cred eu, de ceea ce oamenii isi imagineaza, este cu adevarat eliberator sa poti avea dreptul si privilegiul in anumite moduri sa poti spune ‘da’.

Sunt gata sa vorbesc. Sa fac o alegere pe cont propriu. Si sa iau decizii pentru mine insami”, a declarat Meghan Markle in interviul acordat lui Oprah.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI