Adi Sînă, surpriză majoră în familie?! Cum a uimit în emisiunea lui Măruță

Adi Sînă, surpriză majoră în familie?! Cum a uimit în emisiunea lui Măruță
Adi Sînă, veste uriașă în emisiunea lui Măruță

Adi Sînă vine cu o surpriză uriașă în familia sa. Fanii celebrului cuplu au fost foarte surprinși, deși mulți dintre ei știau de visele celor doi. Iată vestea incredibilă pe care a oferit-o artistul în emisiunea lui Cătălin Măruță!

Adi Sînă, anunț uriaș! Ce a recunoscut artistul în emisiunea lui Măruță?

Adi Sînă și Anca Serea formează unul din cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc, fiind un exemplu și pentru familiile de acasă. Aceștia deși sunt cunoscuți în toată România au preferat discreția în dreptul vieții personale.

Lucrul cu care au surprins dintotdeauna a fost dorința comună pentru o familie mare. Amintim că imediat după cea de-a șasea sarcină fostul model a mărturisit în repetate rânduri că deja e cu gândul la următorul membru.

Doi dintre copii provin din relația pe care vedeta a avut-o cu afaceristul Filip Poplinger, care s-a stins din viață în anul 2010. Fostul solist de la Akcent a fost întrebat dacă în viitorul apropiat și-ar mai putea face apariția încă un copil, iar artistul a mărturisit și el că ar fi frumos, iar singura problemă rămâne redenumirea site-ului care acum se numește „6 copii.ro”.

„Da, de ce nu? Ar fi frumos. Deocamdată sunt șase. Ar fi complicat dintr-un singur punct de vedere, că ar trebui să schimbăm numele site-ului nostru, dar am putea rezolva și treaba asta. E complicat cu numele, e greu să le schimbi după aia”, a mărturisit Adi Sînă, în direct.

„Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii”

Anca a spus și ea deseori că și-ar dori să aibă șapte copii, astfel că în cazul în care ar rămâne din nou însărcinată ar fi mai mult decât mulțumită de venirea pe lume a unui nou micuț.

Vedeta mărturisește că pasiunea pentru copii a început din momentul în care și-a dat seama că voia să fie educatoare. De asemenea, avea grijă de micuții vecinilor în adolescență și pentru asta era răsplătită.

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce.

Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a mărturisit Anca Serea, pentru un post de televiziune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI