Cine a prevăzut căderea Gabrielei Firea, încă din 2018: ”Oamenii se vor revolta din nou”

Cine a prevăzut căderea Gabrielei Firea, încă din 2018: ”Oamenii se vor revolta din nou”
Gabriela Firea rupe tăcerea: ”Ludovic Orban a recunoscut! Am avut dreptate, adevărul iese la lumină!”

Rezultatul alegerilor locale în ceea ce priveşte Capitala a fost unul dezamăgitor pentru fostul edil al Bucureştiului. Deşi sondajele o arătau câştigătoare pe Gabriela Firea, se pare că destinul a avut un alt plan pentru aceasta. Iată cine a prevăzut căderea fostului primar, încă din 2018!

Căderea Gabrielei Firea, prevăzută încă de acum doi ani

Deşi sondajele dinaintea alegerilor locale o desemnau câştigătoare, Gabriela Firea a pierdut lupta pentru postul de primar al Bucureştiului, în faţa lui Nicuşor Dan. Conform apropiaţilor, aceasta a trăit momente crunte la aflarea veştii că nu îi va mai reprezenta pe locuitorii Capitalei şi în următorii patru ani.

“Și-a îmbrățișat soțul și a început să plângă, s-a descărcat. Ea este o femeie puternică, dar au fost două luni grele, cu multă muncă, multe presiuni. Ea în această campanie a fost singură, PSD-ul a stat pe margine și s-a uitat că un simplu telespectator. Nu a avut sprijinul partidului. Nu a reușit să închidă un ochi. A sperat până în ultima clipă că scorul va fi altul de dimineață”, au declarat apropiaţi ai Gabrielei.

Se pare, însă, că această înfrângere a fost prevăzută din 2018 de Carmen Harra. Aceasta vorbea atunci despre trei femei din politica din România, care au aceeaşi cifră karmică – 4. Era vorba despre Laura Codruța Kovesi, Elena Udrea şi Gabriela Firea.

”Este absolut fascinant să vezi că toate trei aparțin aceleiași codificări. Lupta lor este o luptă pe material. Vor să ajungă să se lupte pentru aspectul material al puterii. Perioada karmică pentru Gabriela Firea se va încheia la final de 2019, apoi totul se va schimba”, a spus atunci aceasta.

Cine a prevăzut căderea Gabrielei Firea, încă din 2018 ”Oamenii se vor revolta din nou”
Cine a prevăzut căderea Gabrielei Firea, încă din 2018 ”Oamenii se vor revolta din nou”

Sfârşitul anului 2020, unul agitat

Referindu-se la ultima parte a acestui an, clarvăzătoarea a precizat că va urma o perioadă agitată, cu proteste şi revolte.

”Oamenii se vor revolta din nou pentru că ei se simt în nesiguranță. Simt că nu mai au siguranța zilei de mâine. Sunt speriați de ce se întâmplă și nu este nimeni să îi liniștească, să le dea încredere că lucrurile vor păși într-o direcție mai bună. Oamenii se vor revolta și pericolul foarte mare este revolta. Aceasta poate să fie foarte violentă, amintind de anul 1989”, a spus Carmen Harra făcând o predicție pentru finalul acestui an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI