Carmen Harra, în centrul unui nou scandal. Ce acuzații grave i se aduc

Carmen Harra, în centrul unui nou scandal. Ce acuzații grave i se aduc
Carmen Harra, în centrul unui nou scandal. Ce acuzații grave i se aduc

Face şi face şi apare iar în presa de monden! Carmen Harra este, din nou, în centrul unui nou scandal. Iată de ce este acuzată acum fosta componentă a trupei Trio Expres.

Carmen Harra, acuzaţii grave din partea unei colege de trupă

În anii ’80, trupa Trio Expres avea un succes răsunător printre tineri. Formaţia a plecat la drum în 1979 iar fondatoarea a fost chiar Carmen Harra (Mureşan), însă nu şi după spusele Angelei Stoenescu, în vârstă de 72 de ani. Aceasta o acuză pe fosta sa colegă că nu a recunoscut meritele sale în celebra formaţie.

Deşi au trecut patru decenii de la plecarea din grup, blonda cu ochi verzi din Trio Expres nu poate uita comportamentul avut de clarvăzătoarea stabilită acum în Statele Unite ale Americii.

”M-am săturat să tac în legătură cu aşa-zisul Trio Expres cu aşa-zisele colege»extraordinare ale solistei Carmen Mureşan! Care mai şi frângeau inimi!! Asta cu inimile aşa e, dar nu în această componenţă! Carmen Mureşan avea de fapt backing vocals-uri fără număr, înfiinţat în 1982, după ce nu i-a ieşit figura cu solistica individuală, mergând pe un brand confiscat, fără acordul celorlalte două membre, şi arogându-şi calitatea de lider! Grupul a avut activitate din 1979 până în 1981. A avut trei membre fondatoare şi a fost înfiinţat la ideea lui Titus Munteanu, pentru a o ajuta pe Carmen Mureşan cu două fete frumoase, o blondă şi-o roşcată, soliste cu voci bune, afirmând că ea, Carmen, nu are stofă de vedetă, dar are o voce modernă, cu atac”, a declarat Angela Stoenescu, conform celor de la Click.

„Carmen nu dansa deloc, au pus-o în mijloc de nevoie”

Mai mult, fosta cântăreaţă susţine că ea a fost cea care a susţinut întregul grup, în timp ce Carmen Harra doar a profitat de talentul său.

Carmen Harra, în centrul unui nou scandal. Ce acuzații grave i se aduc
Carmen Harra, în centrul unui nou scandal. Ce acuzații grave i se aduc

”Ideea este foarte clară, eu am ţinut cârca grupului. Cântam în cor de copil, toate vocile erau puse de mine şi Angela Olaru, care a murit de cancer, le punea rapid pe note. Carmen venea şi punea doar vocea principală. Chiar şi coregrafiile erau gândite de mine. Nu toate, dar majoritatea, ca să putem cânta şi dansa. Pentru prima filmare la tv, în 79, cea care ne-a făcut vedete, am muncit o lună zi de zi cu Doina Andronache, prima soţie a lui Cornel Patrichi. Zoe dansa bine, eu la fel, Carmen, deloc. A fost băgată la mijloc. De altfel voce bună, dar stridentă pentru gustul meu ca solist individual, dar împreună cu vocea mea şi a Angelei Olaru a dat bine”, a mai spus Angela Stoenescu.

Cum se apără Carmen Harra de acuzaţiile aduse

Desigur, Carmen Harra a comentat cele povestite de fosta sa colegă de formaţie. Clarvăzătoarea s-a declarat uimită de declaraţiile făcute de Angela Stoenescu, precizând că nu se aştepta ca după 40 de ani să mai fie încă probleme de acest gen între ele.

“Atitudinea Angelei Stoenescu m-a surprins. Cum să arunci cu gunoi într-un fost coleg alături de care ai câștigat o pâine? Și cum să ții ura peste 40 de ani? E trist. Mă așteptam ca în 40 de ani Angela Stoenescu să evolueze și să devină mai înțeleaptă, să ierte și să devină mai bună. Un lider nu părăsea după nici un an formația Trio Expres care și-a continuat existența cu și mai mare succes încă șase ani. Cine cântă și dansează mai bine s-a văzut în toți acești ani. La fel și cine a avut o carieră de succes și cine a ratat-o. Pe dușmani trebuie să îi iubești. Să te rogi pentru ei și să îi ajuți. Mă ofer să o sprijin pe Angela Stoenescu psihologic și material cu orice care ar putea să îi mângâie dușmănia pe care a ținut-o de peste 40 de ani. Încă are timp să își rezolve karmele”, a spus Carmen.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI