Cheia succesului lui Adi Nartea la femei. De ce toate au ajuns să îl placă acum

Cheia succesului lui Adi Nartea la femei. De ce toate au ajuns să îl placă acum
Adi Nartea, despre succesul la femei

Adi Nartea, cunoscut datorită serialului Vlad, în care a interpretat rolul principal, este considerat unul dintre cei mai sexy bărbați din showbiz-ul autohton. Actorul mărturisește că face sport și este atent și la alimentație. Adi Nartea a spus însă ce părere are despre sine și care este, de fapt, cheia succesului său în rândul reprezentantelor sexului frumos.

Cheia succesului lui Adi Nartea la femei

Actorul Adi Nartea a mărturisit că deși nu a mizat niciodată pe aspectul fizic, are obiceiuri de la care nu face rabat. Face sport din clasa a V-a și este atent la alimentație. Adi Nartea a dezvăluit că rolul din serialul Vlad i-a adus o mai mare notorietate și, de ce nu, un mai mare succes în rândul doamnelor.

„Fac sport încă de cand eram clasa a V-a, sunt pasionat de sport și sunt atent la ceea ce mănânc. Am încercat tot felul de diete, am făcut fasting 4 luni de zile. Dacă nu îți schimbi stilul de viață, nu reușesti nimic. Așa poți schimba totul.

Păcătuiesc și eu cu o sarma, cu o shaorma, dar lifestyle-ul meu îmi spune că trebuie să îmi revin. În privința doamnelor, am mai mult succes datorită serialului Vlad, am mai mult succes de când sunt însurat, pentru că sunt ca fructul oprit.

Există drama omului frumos. Atunci când o femeie este frumoasă, lumea nu se așteaptă la nimic mai mult de la ea. La mine s-a demonstrat ca nu am fost doar un chip frumos. Nu am crezut niciodată că sunt un bărbat bine, nu am mizat pe asta, dar dacă am primit un feedback bun, am zis „why not.””, a declarat Adi Nartea, pentru emisiunea La Măruță.

Adi Nartea a fost la un pas de moarte

Adi Nartea a fost la un pas de moarte în urmă cu câțiva ani, când a descoperit, printr-o întâmplare, că are o tumoră cerebrală. Actorul a povestit în podcastul Acasă La Măruță cum a aflat diagnosticul.

„Am fost la trei sau patru medici și toți mi-au zis că e deviație de sept, mi-a propus să o operăm, am fost de acord, apoi urma să mă programez. Practic, mama, când i-am spus de treaba asta, că aveam urechea înfundată și că mă furnică o parte a capului, cu ochi cu tot, mi-a spus să fac un RMN. După am asociat toate acestea. Am făcut RMN-ul sâmbătă dimineață, m-am dus la seară la botezul copilului, iar duminică mă trezesc cu mail de la mama.

Mama, fiind în preajma unei rude care era în domeniul medical, îmi scrie că au descoperit o formațiune pe creier. Să stau liniștit, că încet o rezolvăm. Nu îmi venea să cred. Practic, atunci am aflat că am o tumoră în cap, băgată în spatele ochiului, undeva în spate.

A fost o creștere a tumorii foarte lentă, pentru că dacă era una bruscă eu cădeam pe stradă și nu știam de ce. Doctorii mi-au spus că era o chestiune de șase luni până să mi se întâmple ceva neurologic, să cad efectiv pe stradă, pentru că era apropiat de o zonă nobilă, pe centru. Ea a intrat trei centimetri jumătate în cutia craniană și era împinsă în sus.

Și dacă intram în operație la deviație de sept, ei mă operau pentru asta, atingeau și făceam hemoragie. Nu și-ar fi dat seama de unde e, mă deschideau și dacă mă deschideau era „pa”. Riscurile operației erau multe, de la paralizie, la orbire sau moarte”, i-a povestit vedeta lui Măruță.