Ce a pățit Adi Nartea din serialul Vlad în vacanță. Totul s-a întâmplat în doar 60 de minute

Ce a pățit Adi Nartea din serialul Vlad în vacanță. Totul s-a întâmplat în doar 60 de minute
Ce a pățit Adi Nartea în vacanță? Artistul le-a povestit fanilor

Adi Nartea le-a povestit fanilor ce s-a întâmplat în vacanță. Ce a pățit cunoscutul actor? Totul s-a petrecut în doar 60 de minute. Vedeta a mărtursit totul în cadrul unei emisiuni televizate.

Ce a pățit Adi Nartea în vacanță: actorul le-a povestit totul fanilor

Adi Nartea a acceptat invitația de la ‘Vorbește Lumea’ pentru a le povesti fanilor ce a pățit în vacanță, dar și pentru a le oferi detalii despre noul sezon din serialul lor preferat. Artistul a mărturisit că proiectul în care este implicat i-a schimbat viața în toate felurile.

Acesta și-a dorit o carieră în lumina reflectoarelor, iar notorietatea nu a venit peste noapte. Cu toate astea, după multă muncă și ceva noroc bărbatul a reușit să ajungă în punctul în care este acum.

Actorul recunoaște că a avut momente în care nu a știut să managerieze succesul și astfel a uitat pentru câteva clipe de unde a plecat. Partea bună este că a atins aceste stări la 40 de ani, așa că și-a revenit rapid.

Un episod de care a amintit a fost unul din vacanță unde în doar o singură oră l-au oprit 200 de persoane. Desigur că unii au vrut un autograf din partea lui, iar alții câteva poze cu actorul lor preferat.

“Mi-a schimbat viaţa în toate felurile posibile acest serial. Sunt mai expus, ceea ce înseamnă că e mai complicat în anumite aspecte. E greu să te oprească 200 de oameni pe faleză într-o oră, când eşti în vacanţă.

Am avut momente în care am luat-o pe arătură, dar mi-am revenit repede, am 40 de ani. Succesul mi s-a urcat la cap la un moment dat, dar am reuşit să mă întorc la Adi cel de dinainte”, a povestit Adi Nartea.

„Pentru mine sezonul este îndeplinirea promisiunii”

„Pentru mine sezonul este îndeplinirea promisiunii făcute faţă de telespectatori. Va exista răzbunarea, dar apar personaje care îi pun beţe în roate“, a spus Anghel Damian, scenaristul “Vlad”, la Vorbeşte Lumea.

Adi Nartea nu putea să nu amintească de noul sezon al serialului. Actorul a subliniat că noile episoade sunt îndeplinirea promisiunii făcute față de fani. Așteptarea a luat sfârșit pentru cei care îndrăgesc poveștile impresionante din ‘Vlad’.

Sunt așteptate noi întorsături ale evoluției personajelor și pericole la fiecare pas. Totul se complică, iar planurile de răzbunare par din ce în ce mai dificile. Află cine reușește să treacă de toate încercările din noul sezon, doar pe Pro TV, de la 21:30.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI