Probleme grave pentru Adi Nartea. Personajul principal din Vlad l-a șocat pe Cătălin Măruță

Probleme grave pentru Adi Nartea. Personajul principal din Vlad l-a șocat pe Cătălin Măruță
Adi Nartea s-a luptat cu viața! Ce probleme grele a avut

Adi Nartea a trecut prin momente de coșmar! Starul din Vlad a rămas marcat de o perioadă foarte grea din viața sa, așa că prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță a rămas șocat când a aflat problemele actorului.

Adi Nartea a trăit momente cumplite. Cătălin Măruță a rămas mască

În urmă cu 4 ani, Adi Nartea a primit un diagnostic cumplit din partea medicilor. Acesta a descoperit, după foarte multe păreri cerute medicilor, că are o tumoare în cap, în spatele ochiului, ce avea o lațime de 3 cm, grosime de 2 cm și o lungime de 4 cm.

“Totul a început acum 4 ani, când aveam urechea stângă înfundată, efectiv, și nu știam de ce. Făceam aerosoli și ORL-iștii spuneau că am urechea înfundată pentru că am deviație de sept.

Mi-au zis să fac o operație de deviație de sept. (…) Am fost la vreo trei sau patru medici, toți au zis același lucru. Am zis bine, hai să mă operez. .

Mama, când i-am spus, mi-a zis să fac un RMN. Tot mama mi-a trimis după câteva zile un mail în care îmi spunea că au găsit o formațiune care e intra-craniană, să nu-mi fac probleme, să stau liniștit.

Mie nu-mi venea să cred. De ce nu m-a sunat, de ce mi-a trimis mail. Probabil a vrut să evite conversația. Am înțeles că am o tumoare în cap, în spatele ochiului.”, a spus Adi Nartea în podcastul lui Cătălin Măruță.

Ce probleme grave a avut Adi Nartea. Medicii i-au oferit un diagnostic crunt

După ce a aflat ce probleme de sănătate are, Adi Nartea a început să facă investigații pentru a aflat ce se întâmplă, de fapt. Personajul din Vlad a descoperit că tumoarea nu se oprea din creștere, așa că specialiștii i-au spus că putea să cadă chiar și pe stradă.

„Se numește schwannom Nerv 5 (trigemen). Este o tumoare care crește pe teaca nervilor, ca o aluniță, dar pe interior.

Sunt mulți oameni care au genul ăsta de tumori care cresc și se opresc. Unele nu se opresc din creștere. Asta s-a întâmplat la mine. A fost o creștere lentă.

Doctorii mi-au spus că era o chestiune de 6, 7, 8 luni până să mi se întâmple ceva neurologic, să cad efectiv pe stradă. Ea a intrat 3 cm jumate în cutia craniană, împingea emisfera stângă în sus.”, a adăugat Adi Nartea.

Adi Nartea, operat de două ori. Ce a aflat înainte să ajungă pe mâinile medicilor

Actorul s-a operat de două ori la Lyon pentru a se asigura că va scăpa de problemele de sănătate. La momentul respectiv, el a fost chemat și pentru un interviu pentru rolul din Vlad, dar nu a vrut să zică faptul că medicii l-au sfătuit să se îndrepte spre un job în care nu vede persoane.

Adi Nartea nu s-a lăsat, a mers la operație și s-a întors la București pentru a merge la casting pentru serialul ce l-a consacrat, chiar dacă nimeni nu știa că acesta trăiește o adevărată dramă în interior.

„Îmi aduc aminte că primul medic, specializat pe imagistică, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă m-a văzut pe la televizor.

I-am spus că da și mi-a zis: ‘Ar fi ok dacă ai începe să te reorientezi spre un job în care nu prea ai de-a face cu oamenii, pentru că după intervenție este risc mare să rămâi desfigurat’. (…).

Prima operație a durat undeva la 6 ore sau 7. După am stat 7 zile în spital. (…) N-au reușit să scoată toată tumoarea, pentru că era foarte solidă pe alocuri.

Profesorul a zis că nu riscă, pentru că era aproape de o zonă nobilă. În momentul în care a intentat să tragă de ea, am intrat în fibrilații pe masa de operație.”, a mai spus actorul.

 

 

Urmăriți Playtech.ro și pe