29 sept. 2020 | 21:41

Chef Scărlătescu, dezvăluiri intime din viața lui. Ce a povestit celebrul bucătar

Știri generale
Chef Scărlătescu, dezvăluiri intime din viața lui. Ce a povestit celebrul bucătar
Chef Scărlătescu, dezvăluiri intime din viața lui. Ce a povestit celebrul bucătar

Celebrul bucătar, Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați chefi din România. Juratul show-ului culinar este destul de discret în legătură cu viața sa personală, așadar nu se știu foarte multe pe tema acestui subiect.

Chef Scărlătescu face dezvăluiri intime din viața lui

În cadrul unui interviu, juratul de la ”Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, vorbește despre viața lui personală, despre momentele iritante, despre relația cu Gina Pistol, dar și despre neplăcerile pe care le-a avut în viață. Dar, cum este, de fapt, Cătălin Scărlătescu?

Știind să gătească și cu un deosebit simț al umorului, e greu de crezut că nu s-a însurat. Deși este un bun bucătar, Cătălin s-a cam ars în dragoste. Chiar dacă nu și-a găsit aleasa, a impresionat multe domnișoare și doamne la viața lui. Cu toate acestea, relațiile lui, în general, s-au transformat în dezamăgiri. A fost vreodată, cu adevărat, îndrăgostit?

”De fiecare dată. Eu mă îndrăgostesc tot timpul, chiar dacă e de scurtă durată.”, a spus juratul emisiunii ”Chefi la Cuțite”, într-un interviu acordat revistei VIVA.

Cătălin Scărlatescu este o persoană discretă

Maestrul bucătar nu a vrut să dezvăluie dacă, în momentul de față are pe cineva special în viața lui. Întrucât toți știm că este o persoană discretă, Cătălin a preferat să rămână un mister.

Juratul de la ”Chefi la cuțite” declară că nu sunt mari diferențe între felul în care îl vedem la emisiune și cum se comportă în viața de zi cu zi. Cătălin Scărlătescu este „Exact așa cum mă vedeți: jovial-coleric. Întâi de toate, jovial.”, a spus el în cadrul interviului.

”Am avut o perioadă când aveam impresia că le știu pe toate, eram foarte orgolios și am avut de pierdut. Am citit zilele astea o treabă care mi-a plăcut: „Your ego is not your amigo!. Am înțeles că, dacă nu te bazezi pe oamenii din jurul tău, dacă nu comunici cu ei, ești un suflet pierdut. În general, miros dezamăgirile de la distanță și încerc să fug de ele. Dacă nu-mi reușește, mă uit la partea plină a paharului și mă gândesc ce aș putea să învăț din ceea ce mi s-a întâmplat.”, a mai declarat el, pentru sursa citată.

Relația cu Gina Pistol

Multă lumea a observat cât de bine se înțelege chef Scărlătescu cu Gina Pistol, însă, nici nu se pune problema de o legătură amoroasă între ei. Maestrul bucătar spune care este relația dintre ei:

”Gina este una dintre cele mai prețioase domnișoare pe care le cunosc, e o persoană specială și o prietenă foarte dragă.”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol

Chef Scărlătescu, dezvăluiri intime din viața lui. Ce a povestit celebrul bucătar

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Meghan și Harry, umiliți în SUA: Niște escroci
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro