Anna Lesko l-a șocat pe Cătălin Măruță. Ce a putut să zică, în direct la TV: ”Nu mi-a mai zis nimeni așa ceva”

Anna Lesko l-a șocat pe Cătălin Măruță. Ce a putut să zică, în direct la TV: ”Nu mi-a mai zis nimeni așa ceva”
Anna Lesko l-a șocat pe Cătălin Măruță cu cererea sa. Ce a putut să spună în direct, la TV

Anna Lesko a acceptat provocarea sosurilor iuți pusă în scenă de Cătălin Măruță, în emisiunea sa de pe PRO TV. Emoționată încă de când a pășit în platou, cântăreața a dorit un lucru care l-a șocat pe moderator, acesta afirmând chiar că nu a mai avut o astfel de cerință din partea invitaților săi.

Anna Lesko, prezentă la sosurile iuți. Cântăreața l-a șocat pe Cătălin Măruță cu cererea sa

Anna Lesko a fost invitată în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a participat la provocarea cu sosuri iuți. Cântăreața a răspuns la mai multe înrebări incendiare, iar atunci când nu a vrut să știe despre ce este vorba, a mâncat picant. Deși de cele mai multe ori flamboaiantă, aceasta a mâncat iute la mare parte din probe. De altfel, vedeta s-a arătat compleșită încă de la început.

După ce a citit prima întrebare, i-a spus lui Măruță că are nevoie să folosească o toaletă. „Îmi vine să fac pipi”, a spus Anna Lesko. În replică, prezentatorul TV i-a spus: „Nu mi-a zis nimeni așa ceva. Nu am mai auzit asta în direct”, a spus Cătălin Măruță.

Această întâmplare se vedea venind mult mai devreme, dacă este să luăm în considerare gestul solistei de la începutul momentului său. La intrarea în platou, aceasta a luat mână lui Măruță și i-a pus-o în dreptul inimii sale, pentru a vedea cât de agitată este.

După ce și-a înfrânat nevoile și tensiunea, Anna Lesko a primit întrebările pe rând. La primele două nu a dorit să răspundă, afirmând că „oricum nu au legătură și nu se poate citi așa ceva”. În schimb, chestionată despre fostele relații, a fost de acord să i se citească întrebarea, fără să ezite.

„Care dintre foștii tăi iubiți, Marian Ionescu, Codin Maticiuc și Irinel Columbeanu era cel mai priceput in amor?”

Răspuns: Codin Maticiuc.

Care sunt cele trei locuri inedite în care a făcut amor?

De asemenea, provocată să spună trei locuri inedite în care a făcut amor, a răspuns rapid: în avion, în pădure și în casa părintească. Din acest punct încolo, totul a fost ”pe mut”. Diva a pimit întrebarea: „Există un barbat din showbiz sau din afaceri căruia i-ai făcut avansuri și te-a refuzat?”, căreia i-a răspuns: „Nu există!”.

Deși regula emisiunii este ca invitații să nu folosească această variantă, Cătălin Măruță a fost de acord de această dată, afirmând că „aici se poate folosi. E vorba de Anna Lesko totuși”.