Ce note a primit fiica lui Joseph Hadad, la Evaluarea Națională

Ce note a primit fiica lui Joseph Hadad, la Evaluarea Națională
Ce note a primit fiica lui Joseph Hadad, la Evaluarea Națională

Celebrul bucătar, Joseph Hadad, nu se mândrește doar cu o fată superbă, ci și isteață foc! Fiica cea mică a lui Hadad îi face cinste tatălui cu notele maxime obținute la Evaluarea Națională. Mesajul transmis de părintele lui Lipaz, în cele ce urmează.

Ce note a luat fiica lui Joseph Hadad la Evaluarea Națională

Joseph Hadad este mândru foc de rezultatele obținute de fiica lui cea mică Lipaz (15 ani), la Evaluarea Națională. Lipaz, o frumusețe cu ochi albaștri, este singura dintre cei trei copii ai celebrului bucătar care locuiește cu el. Într-o postare făcută pe rețelele sociale, Hadar a încărcat o poză cu mezina, alături de următorul mesaj emoționant:

„A fost o zi plină de emoție și bucurie pentru mine. Reușitele copiiilor devin întotdeauna motiv de mândrie pentru părinți. Fiica mea, Lipaz, a primit astăzi rezultatele la Evaluarea Națională și nu pot să nu mă laud cu rezultatele bune pe care le-a obținut, știam că este o elevă de nota 10. Felicitări fata mea frumoasă, sunt mândru de tine“, a scris Joseph Hadad pe Facebook.

Ceilalți doi copii ai lui chef Joseph Hadad: Dor (27 de ani) și Daniela (24 de ani) sunt plecați în străinătate.

Top 3 vedete care au picat BAC-ul la Limba Română

Printre numele sonore din România care nu au reușit să ia BAC-ul se numără Margherita de la Clejani, care a tras un pui de somn în timp ce colegii ei susțineau examenul. Mai rușinos este că fata Clejanilor nu a reușit să ia BAC-ul nici a doua oară, când a picat la milimetru. A treia oară a fost cu noroc pentru ea. După ce a scris opt pagini, Margherita era mai mult decât horărâtă să se răzbune pe cadrele didactice dacă nu se vedea cu diploma în mână.

Frumoasa Adelina Pestrițu face și ea parte din categoria vedetelor de top din România care au picat BAC-ul. Nota pe care a reușit să o obțină bruneta la proba la Limba și Literatura Română a fost 3,60.

Scenariul s-a repetat și în cazul unuia dintre cei mai apreciați moderatori TV, Dan Capatos. Vedeta micilor ecrane a picat examenul maturității în tinerețe, obținând nota 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI