Bucătarul Joseph Hadad, de urgență la spital. Ce spun medicii despre starea lui

Bucătarul Joseph Hadad, de urgență la spital. Ce spun medicii despre starea lui
Bucătarul Joseph Hadad, de urgență la spital. Ce spun medicii despre starea lui

Bucătarul Joseph Hadad, în vârstă de 59 de ani a fost transportat de urgență la spital după ce i s-a făcut rău. Deși inițial se credea că ar dfi suferit un infarct, se pare că, potrivit surselor Unica.ro, Hadad nu a suferit un infarct. Care este starea lui.

Bucătarul Joseph Hadad, de urgență la spital

Chef Hadad a fost transportat de urgență la spital după ce i s-a făcut rău în propria locuință. Deși la prima vedere, se spunea de un infarct, iată că surse au declarat pentru Unica.ro că acesta este într-o stare stabilă, iar la momentul actual i se fac analize amănunțite.

Cine este Joseph Hadad

Cu peste 40 de ani de experiență în domeniul bucătăriei, Chef Joseph Hadad este considerat un artist absolut în pregătirea unor preparate de senzație. Încă din adolescență, acesta a nutrit pasiunea pentru arta gaastronomică. Acesta și-a făcut debutul pe micul ecran la Antena 1, fiind cooptat în juriul emisiunii Top Chef. Apoi, acesta a fost cooptat de Pro TV ca jurat în emisiunea Master Chef, după ce Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au părăsit barca pentru Antena 1 și Chefi la cuțite.

Joseph Hadad deține secretele a peste 2000 de rețete sofisticate, iar ca star al bucătăriei internaționale, acesta a avut oportunitatea de a crea adevărate senzații culinare pentru celebrități precum Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei și Prințul de Lichtenstein. De asemenea, staruri de cinema și legende pop-rock au fost oaspeții lui Joseph Hadad, printre care enumerăm Robert de Niro, Madonna, Frank Sinatra, Michael Jackson și multi alții.

Astăzi, Chef Joseph Hadad a fost transportat de urgență la spital. Inițial se credea că ar fi fost vorba despre un infarct. Cert este că celebrului bucătar i s-a făcut rău, iar o ambulanță a fost chemată la locuința acestuia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI