12 aug. 2022 | 12:49

Celebra actriţă Anne Heche a murit. Familia a decis să o deconecteze de la aparate

News
Celebra actriţă Anne Heche a murit. Familia a decis să o deconecteze de la aparate
Celebra actriţa Anne Heche, în comă după un grav accident cu maşina.

Celebra actriță Anne Heche, cunoscută pentru rolurile din producţiile „Gracie’s Choice” şi „Vanished” și nominalizată la Premiile Emmy, a fost implicată într-un grav accident de mașină, iar în urma impactului violent actrița s-a aflat în comă încă din data de 5 august. Presa străină scrie că actrița va fi deconectată de la aparate.

UPDATE: Actrița Anne Heche a murit, după ce familia a decis ca aceasta să fie deconectată de la aparate. Moartea artistei a fost anunțată pe platforma de socializare Instagram de către Nancy Davis, o prietenă a actriței.

„Cerul are un nou înger”, a scris Nancy Davis într-o postare de pe Instagram, adăugând că prietena sa îi va lipsi „teribil de mult”.

Familia actriței a confirmat anterior că a luat decizia de a o deconecta de la aparate pe aceasta. Anne Heche nu ar fi putut supraviețui din cauza rănilor prea grave pe care le-a suferit, au mai arătat membrii familiei artistei.

Celebra actriţa Anne Heche, în comă după un grav accident cu maşina

Știre inițială: Actrița Anne Heche a suferit un grav accident de mașină, săptămâna trecută, în Los Angeles. Mașina ei s-a izbit de o casă cu două etaje, iar impactul violent a dus la explozia mașinii, actrița fiind în comă încă din data de 5 august. Oficial, medicii au declarat-o în moarte cerebrală, iar organele îi vor fi donate, conform dorinței sale.

În accident, fosta iubită a lui Ellen DeGeneres, în vârstă de 53 de ani, a suferit arsuri grave, incompatibile cu viața. Anne Heche va fi deconectată de la aparate, iar organele sănătoase ale sale vor fi donate.

„Din păcate, din cauza accidentului, Anne Heche a suferit o leziune anoxică severă cerebrală și rămâne în comă, în stare critică. Nu se așteaptă ca ea să supraviețuiască”, s-a spus într-un comunicat despre starea sa de sănătate.

„A fost alegerea ei mai veche să-și doneze organele”, se mai arată în comunicatul în care se arată și recunoștință față de personalul și asistentele de la Centrul Grossman Burn din spitalul West Hills, acolo unde actrița în vârstă de 53 de ani a fost supusă unui tratament.

Vineri, Poliția a declarat că testele preliminare de sânge au dezvăluit prezența drogurilor în sistemul ei, însă au fost necesare teste suplimentare pentru a exclude orice substanță administrată în spital.

Cariera lui Anne Heche

Potrivit Departamentului de Pompieri LA, mașina lui Heche „a izbucnit într-un incendiu puternic” după ce a intrat 9,1 m în casa de care s-a izbit, lăsând proprietatea „de nelocuit”, în urma impactului.

Anne Heche este mamă a doi copii. A jucat în filme precum Donnie Brasco, Cedar Rapids și remake-ul Psycho din anul 1998. Printre alte proiecte cinematografice ale sake se numără I Know What You Did Last Summer, Prozac Nation, Volcano și Six Days, Seven Nights.

Ea a fost nominalizată la Daytime Emmy Awards în 1991, pentru interpretarea sa din Another World. Celelalte proiecte TV ale sale includ apariții în Ally McBeal, Save Me, Aftermath, Hung, Chicago P.D. și Men in Trees. Anne Heche a apărut și în emisiunea Dancing with the Stars.

Actrița este fosta parteneră a gazdei de talk-show Ellen DeGeneres, cu care a avut o relație la sfârșitul anilor 1990. De asemenea, Anne Heche a apărut într-un episod din sitcomul starului, Ellen, în 1998.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro