Prințul Harry și Meghan Markle au avut o mare surpriză când au văzut noii vecini din SUA. Surpriza uriașă

Prințul Harry și Meghan Markle au avut o mare surpriză când au văzut noii vecini din SUA. Surpriza uriașă
Cine sunt noi vecini ai prințul Harry și lui Meghan Markle

În Statele unite, Prințul Harry și Meghan Markle, îi vor avea ca vecini, printre alții, pe cântăreața Katy Perry și actorul Orlando Bloom, care au cumpărat recent o casă în cartierul exclusivist Montecito din Los Angeles. Potrivit ziarului spaniol ABC, Perry și Bloom se vor căsători în curând.

Prințul Harry și Meghan Markle au avut o mare surpriză când au văzut cine sunt noii vecini

Deși vecinii lui Harry și Meghan Markle nu au sânge nobil, nu se poate spune că sunt mai prejos decât ducii de Sussex. În faimosul cartier Montecito locuiesc celebrități precum Gwyneth Paltrow, Ellen DeGeneres, Ariana Grande sau Oprah Winfrey.

Pe lista lungă a celebrităților care au reședința aici va fi inclus și un nou cuplu: Katy Perry (în vârstă de 36 de ani) și actorul Orlando Bloom (43 de ani), potrivit Agerpres.

Vila de 3.000 de metri pătrați și 14 milioane de dolari

Katy Perry și Orlando Bloom au plătit peste 14 milioane de dolari pe luxoasa vilă care a aparținut lui Charles Robert Kidde, fost director executiv al unor mari companii precum Chrysler și Durecell.

Viitorii miri s-au mutat deja în reședința care are vedere la mare, o casă pentru musafiri, sală de sport, birouri, vestiare, un teren de tenis și o verandă de pe care pot admira Oceanul Pacific. Mai mult, reședința este înconjurată de verdeață pentru a prezerva intimitatea. Aici va crește fiica celor două staruri, Daisy Love, care s-a născut la sfârșitul lunii august.

Katy Perry și Orlando Bloom sunt vecini cu ducii de Sussex
Katy Perry și Orlando Bloom sunt vecini cu ducii de Sussex

Cei doi au fost fascinați de proprietatea, care denotă un stil clasic pe care foștii proprietari l-au menținut vreme de 20 de ani cât au locuit aici. Cu toate acestea, Katy Perry și Orlando Bloom vor face cu siguranță niște schimbări pentru modernizarea acestei impresionante reședințe. Acestora le mai rămâne doar să se căsătorească, fiind nevoiți să își amâne de mai multe ori nunta din cauza pandemiei de coronavirus.

Orlando Bloom i-a cerut mâna cu un inel în valoare de peste 5 milioane de dolari

În data de 14 februarie, cu ocazia zilei de Valentin Day’s, actorul Orlando Bloom i-a cerut mâna celebrei cântărețe cu un inel cu diamante estimat la peste 5 milioane de dolari.

Cu toate că sarcina era destul de vizibilă, cântăreața Katy Perry visa să se îmbrace în rochie de mireasă. Cei doi aveau intenția de a face o nuntă nu prea mare, în Japonia, însă pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI