Ruby a fost implicată într-un accident de mașină. Ce s-a întâmplat în trafic cu vedeta

Ruby a fost implicată într-un accident de mașină. Ce s-a întâmplat în trafic cu vedeta
Ruby, implicată într-un accident rutier. Ce a pățit artista?

Ruby a avut o zi plină de ghinion, după ce a fost implicată într-un accident auto. Nu ea a fost vinovată, ci șoferul taxiului pe care vedeta l-a chemat. Un alt participant la trafic ar fi lovit mașina în care Ruby se afla. Cum se simte artista?

Ruby, implicată într-un accident auto în Capitală

Ruby a fost mereu activă pe rețelele de socializare și a ținut legătură cu fanii ei. Întreaga întâmplare a fost relatată de artistă pe instagram. Se pare că Ruby era în drum spre sala de fitness, iar din dorința de a ajunge mai repede, a comandat un taxi.

Din nefericire, în drum spre sală, taxiul în care se afla a fost implicat într-un accident auto. Ruby le-a povestit fanilor ce s-a întâmplat în timp ce intra în sala de fitness.

„Sincer, mă enervează rău unii oameni. M-am trezit plină de nervi.(…) Am ajuns la sală târziu și băiatul (n. red. șoferul de la firma de transport) a făcut accident, nu știu dacă din cauza mea, dar nu cred, din cauza omului ăluia care a intrat în el. Ce să fac?! Sunt ultima!”, le-a transmis Ruby fanilor din mediul online.

Mai este Ruby într-o relație?

Vedeta nu s-a mai afișat atât de des precum obișnuia să o facă alături de iubitul ei, Robert, așa că fanii s-au întrebat de mai multe ori dacă cei doi mai sunt încă împreună. Cei doi îndrăgostiți sunt împreună de ani buni, însă recent au fost văzuți mai rar.

Ruby le-a răspuns celor curioși și a dat o serie de declarații pe baza acestui subiect, spunând că este într-o relație, însă preferă să nu-și mai afișeze viața personală în spațiul public atât de mult.

„Nu sunt singură, sunt în aceeași relație, doar că îmi place să îmi țin viața mea personală, personală și să las oamenii să se bucure de munca mea și de activitatea mea artistică, nu vreau să îi fac de cap cu ceea ce trăiesc eu în particular”, a declarat Ruby, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Cea mai apropiată persoană pe care Ruby o are, pe lângă Robert, este bunica ei, cea care a crescut-o de mică, deoarece părinții ei erau plecați în străinătate.

Citește și: Ruby a șocat la Petrecerea Viva! Toate vedetele au crezut că e goală