04 dec. 2021 | 18:14

Cele mai norocoase zodii în 2022. Una dintre ele se va îndrăgosti și căsători la finele anului

Horoscop
Cele mai norocoase zodii în 2022. Una dintre ele se va îndrăgosti și căsători la finele anului
Banii vor curge si relatiile noi iti vor schimba viata

Există câteva zodii care dau lovitura în 2022. Acestea au parte de noroc pe toate planurile. Anul viitor este unul care vine la pachet cu reușite multe, succes pe plan personal și profesional. Există și nativi care vor avea parte de un an minunat! Conform astrologilor, în anul 2022, semnele de apă și de pământ au parte de avantaje enorme. Se anunță decizii foarte inspirate și câștiguri însemnate pe mai multe planuri.

Zodiile care au parte de noroc în 2022

Balanță

Acesta este anul balanțelor, care vor avea parte de un succes fenoment din punct de vedere al relațiilor. Aceste zodii vor fi extrem de echilibrate și vor emana energie pozitivă în anul 2022.

Nativii în Balanță își vor da seama care sunt oamenii care nu merită să le fie aproape și vor lua măsuri în acest sens. Mai mult, persoanele din jur își vor da seama de calitățile tale.

Anul 2022 vine cu o relație pentru cei care sunt singuri. Vei găsi o persoană ideală pentru tine, cu care să te potrivești din punct de vedere intelectual și care îți va înțelege temperamentul.

Obiectivele pe care ți le-ai propus vor fi îndeplinite pentru că ai o energie debordantă. Pe plan financiar vei avea parte de câștiguri mari și vei dobândi cunoștințe noi pe plan intelectual.

Urmează un an benefic în care vei fi capabil să îți înfrunți fri temerile și să obții ce ți-ai propus.

Taur

Anul 2022 vine cu prosperitate, succes pe plan financiar și decizii inspirate. Proiectele în desfășurare se vor termina cu succes, iar în ianuarie și februarie, relațiile tale vor fi într-o nouă etapă, fie că vorbim despre viața personală sau cea socială.

În privința iubirii, vei găsi un partener ideal din punct de vedere sentimental. Ai succes în iubire, iar cât despre bani, vei cunoaște o stabilitate fără precedent, scrie știridinlume.ro.

Vărsător

Vărsătorii au parte de un an magic și vor trece peste obstacolele vieții. Optimismul și ambiția sunt cuvintele care te caracterizează în 2022, așa că vei reuși să reușești tot ce îți propui.

Astrele îți arată că ai parte de câștiguri pe toate planurile. Cu toate că începe timid anul din punct de vedere sentimental, începând cu primăvara vei observa multe schimbări care îți aduc satisfacții.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Exclusiv: Fosta iubită a lui Philipp Plein explodează. Ce acuzații îi aduce româncei Andreea Sasu
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
SUA, în stare de șoc. A MURIT la Casa Albă. Medicii au privit neputincioși
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro