Cea mai norocoasă zodie. Obţine tot ce îşi doreşte în viaţă fără niciun efort

Cea mai norocoasă zodie. Obţine tot ce îşi doreşte în viaţă fără niciun efort
Top 3 zodii norocoase

Dintre cei 12 nativi ai horoscopului european, trei zodii sunt cele care s-au născut cu stea în frunte, ar spune astrologii. Cine sunt reprezentanții zodiacului care obțin tot ce vor în viață. S-au născut cu stea în frunte, sunt loiali și protejați de divinitate.

Top 3 cele mai norocoase zodii

Balanța

Fără îndoială, Balanța este cea mai norocoasă dintre toate cele 12 zodii. Nativul acestei zodii de aer este o persoană sinceră, pragmatică, directă, echilibrată și diplomată. Balanțele iubesc pătimaș, din tot sufletul, nu sunt răzbunătoare și au o capacitate incredibilă de a se sacrifica pentru persoanele lor dragi.

Un nativ Balanță are rolul de ocrotitor al familiei, rudelor și prietenilor. Fiind situată la mijlocul zodiacului, Balanța este singura zodie care se înțelege bine cu toți ceilalți 11 nativi, fiind cea care-i ține în echilibru și armonie.

Reprezentanții zodiei Balanță sunt persoane cu mult noroc în viață, care sunt veșnic înconjurați de prieteni adevărați și oameni care le vor binele. Acești nativi au, cu siguranță, steaua lor.

Taur

Ca și Balanța, zodia Taur este guvernată de planeta Venus, patronul frumuseții și iubirii. Nativii din zodia Taur sunt printre cei mai exuberanți, sociabili și veseli reprezentanți ai horoscopului european. Au noroc în carieră și pe plan personal.

Taurii adoră luxul, opulența, viața bună, confortul și calitatea, despre care acești nativi spun că sunt de neprețuit. Chiar dacă le plac lucrurile scumpe, norocul acestor nativi este că mereu fac rost de veniturile necesare pentru a-și satisface toate poftele, de natură materială și nu numai.

Pe plan amoros, nativii Taur au tendința să se îndrăgostească de persoanele care par inaccesibile, dar atunci când persoana pe care au pus ochii îi curtează, devin cei mai fericiți, iar satisfacția este enormă.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni este „nebunul frumos” al horoscopului european. Zodie duală, mereu aflată la extreme, nativul din Gemeni este o persoană extrovertită, caldă, veselă și plină de umor. Adoră să fie în centrul atenției și se hrănește cu energia oamenilor din jurul său.

Persoanele care s-au născut sub acest semn primordial al aerului sunt persoane care iubesc adrenalina, aventura, frumosul, petrecerile și prietenii.

Nu se grăbesc să ajungă la altar sau să se implice în relații extrem de serioase, dar, cu toate acestea, iubesc cu intensitate și ar face orice pentru persoanele importante din viața lor. Nativii Gemeni sunt protejați de divinitate, precum Taurii și Balanțele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI