Cei mai mari dușmani ai zodiilor. Cu cine se ceartă des nativii, care sunt cei mai scandalagii

Cei mai mari dușmani ai zodiilor. Cu cine se ceartă des nativii, care sunt cei mai scandalagii
Cei mai mari dusmani ai zodiilor. Cu cine se cearta des nativii, care sunt cei mai scandalagii

Atunci când întâlnești pe cineva se întâmplă, câteodată, să realizezi că nu rezonezi cu persoana respectivă, iar compatibilitatea dintre voi doi să nu existe deloc. Cine sunt persoanele cu care nu se înțeleg zodiile, fiecare în parte.

Ce dușmani ai în funcție de zodie

Berbec

Nativii Berbec nu se înțeleg deloc cu cei născuți sub zodia Scorpionului. Berbecul este zodie de foc, ceea ce nu-l încântă pe nativul Scorpion, fiind zodie de apă. Cei doi se ceartă tot timpul și adoră să intre în conflicte. Deși nativii din zodia Berbec sunt figuri dominante, Scorpionii adoră să-i calce pe…coarne.

Taur

Nativul din zodia Taur și cel născut în zodia Gemeni nu se înțeleg deloc bine. În timp ce nativul zodiei de pământ este o persoană echilibrată, emoțională și sensibilă, cei din zodia Gemeni fug de responsabilități, sunt extrem de zgomotoși și aventurieri.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni îi evită pe cât posibil pe cei născuți sub semnul Capricornului. Nativii zodiei de pământ au impresia că sunt centrul universului, adoră să fie puși pe un piedestal, au impresia mereu că au dreptate în toate și pot fi ușor aroganți, ceea ce nu este pe stilul Gemenilor, persoane cu spirit liber și mereu puși pe aventură.

Rac

Nativii din Rac sunt persoane loiale, boeme și familiste convinse. De aceea nu vor face niciodată casă bună cu cei născuți sub zodia Săgetătorului, aceștia fiind persoane extrem de cochete. Nativii celui de-al treilea semn de foc sunt galanți dar zboară din floare în floare.

Leu

Nativii din zodia Leu vor avea mereu conflicte cu cei născuți sub semnul Fecioarei. Cele două zodii se contrazic într-o luptă constantă pentru putere, ceea ce poate deveni obositor pentru ceilalți din jurul lor.

Fecioară

Deși semnele de apă și pământ par a fi extrem de compatibile, nativii din zodia Fecioară nu se înțeleg bine cu personale născute sub semnul Racului. Fecioara este echilibrată, perfecționistă și pragmatică, spre deosebire de nativul Rac care este foarte emotiv și sensibil.

Balanță

Deși sunt ambele zodii de aer, Balanța și Vărsătorul nu sunt compatibili. În timp ce Vărsătorul simte nevoia mereu să fie venerat, considerând că este superior celorlalte zodii, spiritul justițiar al nativului Balanță nu tolerează asta și mereu ajung să se certe.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion nu se ințeleg cu cei născuți sub semnul Balanței, deoarece mereu au impresia că reprezentanții zodiei de aer au ceva de ascuns. Scorpionii sunt oameni reci și extrem de răzbunători, spre deosebire de nativii Balanță care sunt calzi, blânzi și diplomați.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător nu se înțeleg deloc cu reprezentanții din Taur, deoarece îi consideră extrem de plictisitori și anoști. Puși mereu pe distracție, peripeții și aventuri, Săgetătorii se plictisesc repede de Tauri.

Capricorn

Nativii Capricorn sunt extrem de echilibrați și practici, de aceea nu se vor înțelege niciodată cu cei din zodia Pești, fiind romantici incurabili și persoane extrem de sensibile.

Vărsător

Atunci când un nativ Vărsător și un nativ Leu se întâlnesc știi deja că se va lăsa cu scântei. Ambele zodii sunt extrem de temperamentale și adoră să demonstreze că au dreptate și că le sunt superiori celorlalți.

Pești

Boemi, sensibili, romantici și extrem de inteligenți, nativii din zodia Pești sunt persoane care preferă pacea și liniștea. Atunci când impulsivul și încăpățânatul Berbec va veni în calea sa, nativul din Pești va părăsi incinta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI