Horoscopul dragostei. Zodiile care rămân ancorate în trecut, care sunt nativii afectați de despărțiri

Horoscopul dragostei. Zodiile care rămân ancorate în trecut, care sunt nativii afectați de despărțiri
5 zodii care sufera din dragoste

Unii oameni trec mult mai greu peste o despărțire amoroasă decât alții. Astrele spun că totul este scris în stele, iar semnul zodiacal ne influențează foarte mult această latură a vieții. Care sunt zodiile care suferă cel mai mult după o separare.

Top 5 zodii care suferă din dragoste

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni pot rămâne ancorați în trecut pentru o perioadă îndelungată de timp, dacă relația amoroasă în care au fost implicați a fost una serioasă, în care au investit sentimente profunde.

Deși sunt persoane extrovertite, mereu cu zâmbetul pe buze și puse pe distracții, nativii din Gemeni iubesc intens și din tot sufletul, iar atunci când trec printr-o despărțire suferă cât alți oameni în 10 vieți.

Leu

Deși sunt considerați extrem de temperamentali și colerici, nativii din zodia Leu suferă foarte mult atunci când sunt trădați de persoana iubită. După o despărțire, nativii acestei zodii de foc se retrag în colțișorul lor pentru a-și linge rănile. Nativii din Leu iubesc cu patos și investesc sentimente în relațiile lor, iar atunci când povestea de dragoste ia sfârșit, aceștia au nevoie de un timp pentru a se reface.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară sunt perfecționiști convinși, persoane extrem de pragmatice și raționale. Cu toate acestea, atunci când trec printr-o despărțire amoroasă nu se aventurează în brațele unei noi iubiri, ci preferă să rămână singuri și să se concentreze pe partea profesională.

Balanță

Se spune că cine nu a iubit până acum un nativ din zodia Balanță nu cunoaște adevărata dragoste. Acești reprezentanți ai zodiei de aer sunt cei mai loiali, sensibili și echilibrați nativi din zodiacul european. Au o capacitate de sacrificiu imensă și ar face orice pentru partenerul de viață.

Balanțele știu că secretul unei relații fericite constă în respect, iubire, comunicare și înțelegere reciprocă. Cu toate acestea, nativii acestei zodii detestă trădarea și minciuna, două păcate pe care nu vor ierta niciodată.

Un nativ Balanță nu se răzbună, nu se ceartă, ci dispare complet din viața ta, știind că indiferența doare cel mai tare. După ce trec printr-o despărțire, nativii din Balanță rămân singuri o bună perioadă de timp pentru a-și vindeca rănile.

Pești

Idealiștii zodiacului visează cu ochii deschiși la iubirea perfectă, povestea de amor din basme care, de cele mai multe ori, nu există. Nativii din zodia Pești sunt persoane romantice și sensibile, care ar face orice pentru partenerul lor.

Cu toate acestea, atunci când relația de cuplu nu merge, acești nativi fac compromisuri și luptă pentru iubirea lor. Atunci când separare are loc, nativii din zodia Pești pot sta și ani de zile singuri, pentru a lucra la ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI