Ce va face Rikito Watanabe după Chefi la cuțite. Marea dorință a concurentului

Ce va face Rikito Watanabe după Chefi la cuțite. Marea dorință a concurentului
Ce își dorește să facă Rikito Watanabe după ce s-a terminat sezonul 9 din Chefi la cuțite

Sezonul 9 Chefi la cuțite a ajuns la final! Multe lacrimi au curs, emoțiile au atins cote uriașe, unii concurenți au râs, alții s-au supărat. După ce s-a aflat cine a dus acasă premiul cel mare oferit în show-ul culinar, Rikito Watanabe a dezvăluit ce va face imediat cum filmările s-au terminat.

Ce își dorește să facă Rikito Watanabe după Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru este câștigătoarea sezonului 9 din Chefi la cutițe! Concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu a cucerit pe toată lumea prin preparatele sale, dar acum ochii tuturor sunt pe ea și pe restul oamenilor ce s-au remarcat în competiție. Printre ei se numără și simpaticul Rikito Watanabe, ce le-a dezvăluit fanilor că este extrem de trist pentru că s-a terminat show-ul.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru suport, diamantelor. Am făcut o farfurie de la Naruto “Ramen“. Este super greu să fac într-o oră, dar dacă știi ce faci este ok într-o oră. Au fost puține probleme cu meatballs, dar a ieșit super frumos, are gust de “petrecere în gură”. Sezonul 9 este gata. Eu trist. Și vă foarte foarte felicit, că am luat așa de mult de suport de la voi. Sincer, până la 26 ani, eu am fost un băiat super prost. Dar acum, cu suportul de la voi, eu știu ce sa fac cu viața mea. Vă mulțumesc frumos diamantelor, o sa ținem legătura și să-mi trimiteți mesaje. Sunt aici pentru voi! Te pup diamantelor!! Te iubesc.”, a scris Rikito Watanabe pe Instagram.

Narcisa Birjaru a dus acasă premiul de 30.000 de euro. Ce va face cu această sumă imensă

Nu doar Rikito Watanabe și-a dezvăluit planurile pentru următoarea perioadă din viața sa. Narcisa Birjaru, ce a câștigat premiul în valoare de 30.000 de euro, a explicat că își dorește să își cumpere o casă nouă și să aibă propriul restaurant, acum că o țară întreagă știe ce talent are în bucătărie. De asemenea, dacă va conduce propriul local într-o zi, aceasta speră să le ofere clienților și câteva preparate ce au consacrat-o la Chefi la cuțite.

„Încă nu știu exact. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!”, a transmis Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite sezonul 9.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI