Ce tarif are Tavi Clonda la o nuntă în 2023. Soțul Gabrielei Cristea nu este deloc ieftin EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
12 04. 2023

Soții Tavi Clonda și Gabriela Cristea au refuzat și anul acesta participarea la „America Express” (Antena 1), banii din competiție reușind să îi câștige liniștiți și acasă. Solistul Tavi Clonda ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Playtech Știri, care este onorariul său, la un concert, dar și în ce condiții ar participa la ediția concursului din 2024. Am aflat și cu cât este plătit un concurent la „America Express”. Citește mai departe și află ce tarif are Tavi Clonda la o nuntă în 2023.

Care este onorariul unui concurent la „America Express”

Un fost participant la concursurile tv de supraviețuire ne-a dezvăluit ce sume primesc vedetele care se înrolează la „America Express”, acest show al emoțiilor și al rezistenței fizice și psihice:

„La concursurile astea, la chestiile astea cu chinuit, cu probe, se negociază o sumă pe cât timp reziști. În general, primești cam 1.500 sau 2.000 de euro pe săptămână.

Dacă reziști zece săptămâni, cu câte 2.000 de euro, câștigi în total 20.000 de euro, și tot așa. Poți pleca acasă și cu 30.000 de euro. E și cu eliminări, iar plata e pe ediție”.

Ce tarif are Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, la o nuntă

Deși se vehiculează sume frumușele în competiția „America Express”, de la Antena 1, solistul Tavi Clonda a refuzat și anul acesta participarea, alături de soția lui Gabriela Cristea.

Ei scot însă acești bani și din muzică, tv și din afacerile cu haine. Tavi Clonda ne-a dezvăluit, pentru Playtech Știri, ce onorariu are la un concert:

„Nu cerem foarte mult, la concerte, lumea crede că cine știe câți bani cerem. O fostă dansatoare din trupa Andreei Bălan ne-a zis că ne-au vrut, pentru o colaborare, dar nu știau dacă suntem scumpi.

Depinde ce-și dorește fiecare, vinerea și duminica e mai ieftin, la nunți, mai lăsăm la preț. Ca să vă zic mai exact, cerem între 3.500-5.000 de euro, pentru o petrecere, depinde și dacă vor sunet.

Facem un show de trei reprize, a câte 45 de minute, suntem vreo 7 oameni în echipă. Anul acesta împlinim 10 ani de când am început cu muzica, facem și un colaj foarte frumos, o să avem și niște concerte, la Iași, pe 26 mai, lucrez și la o piesă nouă”.

Vezi și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns la spital. Ce s-a întâmplat în familia celor doi: „Am chemat salvarea” EXCLUSIV VIDEO

În ce condiții ar participa soții Tavi Clonda și Gabriela Cristea, la „America Express”: „Pentru o sumă bună de bani am îngheța tot”

Ce spune Tavi Clonda, despre o posibilă participare la „America Express”, mai ales că, de câteva zile, se tot vehiculează numele lui și al soției, ca viitori concurenți în următoarea ediție:

„Nu mergem anul acesta la „America Express”, avem fetițele încă mici, și mai avem niște proiecte în derulare, concerte, afaceri, poate, anul viitor. La anul, așteptăm oferta.

Am îngheța atunci tot, concerte, afaceri. Pentru o sumă bună de bani la America Express, mai faci și compromisuri, poate vom merge anul viitor”, ne-a mai declarat Tavi Clonda, exclusiv pentru Playtech Știri.

Vezi și: Andreea Antonescu, pusă la grea încercare, la America Express. Artista, nevoită să aleagă cu mintea sau cu sufletul: „Ultima oară mi-au dat lacrimile!” VIDEO EXCLUSIV

Roxana Ciuhulescu și Chef Nicolai Tand, concurenți la „America Express”? Ce spun ei

S-au vehiculat și alte două nume mari din show-biz, Roxana Ciuhulescu și Chef Nicolai Tand, în noua ediție „America Express”. Iată ce spun ei:

„Nu știu de unde a ieșit informația asta, n-am ce să confirm în momentul acesta. Când va fi cazul, momentan nu am ce să comentez vis-a-vis de această informație”, ne-a spus Roxana Ciuhulescu, pentru Playtech Știri.

Iar Chef Nicolai Tand a adăugat: „Ar fi aventura vieții mele, dar, nu am ce vești să vă dau, acum sunt preocupat de Paște, să fac pască și alte bunătăți”.