05 apr. 2023 | 12:17

Motivul pentru care Andreea Bălan şi Andreea Antonescu nu s-au mai afişat împreună după America Express. Ce s-a întâmplat, de fapt

Știri generale
Motivul pentru care Andreea Bălan şi Andreea Antonescu nu s-au mai afişat împreună după America Express. Ce s-a întâmplat, de fapt
Motivul pentru care Andreea Bălan şi Andreea Antonescu nu s-au mai afişat împreună după America Express

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au format una dintre cele mai puternice echipe de la America Express. Cele două componente ale trupei Andre au demonstrat că împreună se pot întrece cu cei mai buni și au făcut față cu brio celor mai dure probe și condiții de pe Drumul Aurului. Cu toate acestea, de la reîntoarcerea lor din competiție, ele nu au mai fost văzute afișându-se împreună. Care este, de fapt, motivul.

De ce nu au mai fost văzute împreună la emisiuni Andreea Antonescu și Andreea Bălan

Cele două îndrăgite cântărețe au făcut o figură foarte frumoasă la America Express, reușind să ajungă până în marea finală pe Drumul Aurului. Au pierdut, însă, în fața echipei formate din Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

După ce emisiunea a luat sfârșit, telespectatorii au avut ocazia de a vedea vedetele care au participat în show și în cadrul altor emisiuni ale postului Intact. Pe Andrele, însă, nu le-au văzut deloc împreună, ci invitate numai separat.

Deși unii ar putea crede că relația lor de prietenie ar fi avut de suferit după ce nu au reușit să câștige emisiunea America Express, motivul este, în realitate altul.

Andreea Antonescu a recunoscut totul

Artistele sunt prietene de peste 20 de ani, iar relația lor apropiată le-a fost de mare folos în competiție, ele cunoscându-se bine una pe alta. Așadar, se pune problema nicicum de o ceartă între cele două, mai ales din cauza faptului că nu au câștigat marele premiu.

Invitată la emisiunea Xtra Night Show, Andreea Antonescu a dezvăluit de ce ea și Andreea Bălan nu au mai fost văzute împreună. Aceasta a explicat că are un program încărcat, ca urmare a timpului pe care trebuie să îl dedice creșterii fetiței sale cele mai mici, fapt pentru care nu a putut onora anumite invitații alături de prietena sa.

„Luni o să fiu cu bebelina și nu am absolut nicio șansă, că doar nu vreți să-mi aduc bebelina la orele 23:00, și astăzi de ce mă întrebi pe mine? Eu am zis prezent”, a spus artista.

„Ați fost împruenă la Podcastito? Lumea începe să facă speculații. Auzim pe la colțuri, băi, s-au certat fetele după America Express?”, a zis Paula Chirilă.

„N-am apucat să mergem împreună la Podcastito. Nu mai poi să postezi nimic pe Instagram că vorbește lumea”, a răspuns Andreea.

„Zice lumea că Dinu Maxer divorzeață, Andrei Auradits divorțează și Andre nu merg împreună la emisiuni”, a glumit Andreas Petescu.

Citește și: Andreea Antonescu, despre certurile cu Andreea Bălan. Cum s-au împăcat cele două, de fapt: „Nu ţineam legătura”

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Un bărbat a montat camere ascunse în bucătărie ca să vadă ce-i pune soția în cafea, care avea un gust tot mai ciudat
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Undă de șoc pe piața carburanților. Ce se întâmplă la pompă cu benzina și motorina
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Marele actor a încetat din viață din cauza unui stop cardio-respirator. Moartea lui a îndoliat toată România
Capital.ro
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash de pe acestea | Mai au doar câteva zile la dispoziție
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro