Ce îi este cel mai greu lui Nicolai Tand să facă la „Te cunosc de undeva!”. Nu te-ai fi gândit la aşa ceva: „E o provocare”

Ce îi este cel mai greu lui Nicolai Tand să facă la „Te cunosc de undeva!”. Nu te-ai fi gândit la aşa ceva: „E o provocare”
Nicolai Tand a acceprar provocarea Te cunosc de undeva

Am aflat ce îi este cel mai greu lui Nicolai Tand să facă la „Te cunosc de undeva!”. Este o mare provocare pentru Chef Nicolai Tand, care a acceptat să participe la sezonul 18 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”. Acesta face eforturi pentru a se ridica la nivelul lui Feli, artista cu care el face echipă.

Nicolai Tand a trăit coșmarul vieții la Te cunosc de undeva. Ce a fost pus să cânte celebrul bucătar

Nicolai Tand se numără printre cei mai buni bucătari din România, iar apariția sa în cadrul show-ului „Te cunosc de undeva!” a surprins pe toată lumea. Până și el este șocat de faptul că a avut curajul să intre într-o lume atât de necunoscută pentru el.

„Sper că vă surprind bine. Talente nu știu dacă am, dar cred că vreau să nu am regrete. Le încerc pentru că sunt foarte ocupat, nu prea am timp să fac multe lucruri, muncesc foarte mult și atunci aceste proiecte pe mine mă scot un pic din cotidianul meu. Sunt niște provocări și cred că prin muncă se pot face multe. Asta este și deviza mea din viața de zi cu zi”, a povestit Nicolai Tand, potrivit ego.ro.

Nicolai Tand știe de ce este capabil

Celebrul bucătar este conștient de faptul că nu se poate ridica la nivelul celorlalți concurenți, în contextul în care singurele lui momente când a pus mâna pe microfon și a fredonat câteva versuri a avut loc în cadre restrânse, la petreceri cu prietenii.

„Normal că nu pot să mă compar eu cu oamenii care fac asta de când sunt mici. Pentru că această meserie este o meserie de care îți dai seama de mic că poți să o faci. De când ești mic ești pasionat de cântat. Eu nu am fost. Adică cântam și eu ca orice om la o petrecere, când mai puneam mâna pe microfon. Credeam că știu să cânt”, a mai spus Nicolai Tand, conform sursei citate mai sus.

Nicolai Tand și rap-ul

Din nefericire, până acum, nici nu a avut șansa de a intra în pielea unor artiști mai ușor de imitat, astfel că încă din prima zi de filmări a avut parte de provocarea vieții lui.

 „La Te cunosc de undeva! e o provocare pe care o accept cu drag. E foarte multă treabă. Îmi este greu să învăț parolele (n.r. versurile), să le țin minte. După aceea să intru pe piesă, să țin ritmul. Sunt piese total diferite de ceea ce ascultam eu. Adică ruleta nu îmi dă ce îmi place mie sau ce ascultam eu până acum. De la Robbie Williams sau slow-urile ce cânta el nu mi-o dat până acum. Ruleta îmi dă provocări. Adică eu, moroșan, nu-s chiar molcom, dar la prima ediție mi-a dat rap. Din prima”, a mai povestit Nicolai Tand, potrivit sursei citate.