16 sept. 2022 | 15:17

Ce spune Mugur Mihăescu după ce Mihai Bendeac ar fi râs de el in culisele de la „iUmor” EXCLUSIV

Monden
Ce spune Mugur Mihăescu după ce Mihai Bendeac ar fi râs de el in culisele de la „iUmor”  EXCLUSIV
Mihai Bendeac ar fi râs de Mugur Mihăescu la iUmor. Ce a spus actorul despre asta?

Garcea, alias Mugur Mihăescu, și-a făcut cunoscut pentru playtech.ro punctul de vedere după ce o parte a presei centrale a anunțat că el ar putea motivul scandalului izbucnit între Mihai Bendeac și producătorii emisiunii „iUmor”, de la Antena 1. Mihăescu susține nimic dintre cele relatate nu s-a întâmplat în realitate.

Mugur Mihăescu, detalii despre Mihai Bendeac: juratul ar fi râs de el în culisele de la ,,iUmor”

„La emisiunea cu pricina de la Antena 1, la care am fost doar invitat, nu s-a petrecut nimic în culise. Am citit și eu ce s-a scris pe net. Nu m-am întânit deloc cu Mihai Bendeac în culise, așa că nu mi-a prezentat nimeni niciun filmuleț video și nici nu am discutat despre nu știu ce subiect cu unul sau altul.

Pur și simplu l-am văzut pe Bendeac așa cum i-am văzut și pe ceilalți colegi ai săi din juriu. Atât și nimic mai mult! Nu știu ce aș putea comenta despre niște lucruri care nu s-au întâmplat”, a explicat Mugur Mihăescu pentru playtech.ro.

„Garcea” a ținut să precizeze că în perioada scurtă ca timp petrecută în culise s-a întâlnit totuși cu cineva, și anume cu fostul său coleg din trupa „Vacanța Mare”, cu Radu Pietreanu.

„Acolo, în culise am avut totuși o întâlnire, doar una singură. L-am revăzut foarte repede pe Radu Pietreanu. Inițial, am aflat că producătorii nu voiau să-i spună lui Radu că vom fi amândoi în aceeași emisiune, fiindcă vroiau să fie o surpriză.

În cele din urmă, din motive pe care nu le cunosc sau doar din voia întâmplării, m-am întâlnit pentru foarte scurt timp cu el. În rest, repet, nu s-a întâmplat absolut nimic în culise, din punctul meu de vedere, în acea emisiune înregistrată”, a adăugat cel ce nu a mai apărut de ceva vreme pe micile noastre ecrane.

,,Am spus ce aveam de spus și am plecat!”

Mugur Mihăescu a indicat și faptul că per total nu a petrecut prea mult timp în incinta studiourilor unde s-a înregistrat emisiunea:

„Nu am stat prea mult pe acolo, la emisiunea aceea. Am venit la timp, am așteptat puțin, am spus ce aveam de spus și am plecat! Asta a fost tot!”.

„Garcea” a evitat să comenteze cele întâmplate în culisele producției emisiunii:

„Pe de altă parte, nu doresc să-i comentez în niciun fel pe cei care fac umor. Îi respect pe toți, fiecare își face meseria dând dovada talentului său. Despre Mihai Bendeac pot spune doar că ne cunoaștem, dar nu am știut niciodată prea multe despre el. Viața ne-a dus în direcții diferite și ca atare nu am nimic de împărțit cu el. Îi doresc multă baftă!”.

Iumor sezonul 13

Emisiunea „iUmor” a Antenei 1 se află la cel de-al 13 sezon, iar jurații săi tradiționali erau Mihai Bendeac, Delia Matache și Cheloo. Se speculează deja că plecarea lui Mihai Bendeac ar urma să fie acoperită prin cooptarea unui nou jurat, Costel Boșog, cel care s-a numărat deja printre jurații – invitați surpriză din actualul sezon.

În urmă cu șapte ani Mihai Bendeac a mai fost implicat într-un scandal cu cei de la Intact, cele două părți ajungând cu divergențele lor până în fața judecătorului. În cele din urmă, scandalul s-a stins, însă de data asta se pare că lucrurile stau cu totul altfel și că reconcilierea nu este posibilă.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Zonele din România unde CFR a decis anularea a 14 trenuri în weekend-uri
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro