Mihai Bendeac a plecat de la iUmor. A dispărut definitiv, care este motivul uluitor al despărțirii VIDEO

Mihai Bendeac a plecat de la iUmor. A dispărut definitiv, care este motivul uluitor al despărțirii VIDEO
Mihai Bendeac a plecat de la iUmor.

Este vestea care a șocat întreaga Românie. Mihai Bendeac ar fi plecat de la iUmor, refuzând să mai participe la un alt sezon al celebrei emisiuni de la Antena 1. Controversatul actor pare să nu își mai dorească să facă parte din juriul emisiunii de divertisment. Cine l-ar putea înlocui.

Mihai Bendeac nu va mai fi jurat la iUmor?

Mihai Bendeac a plecat de la iUmor, după ce a fost implicat în proiectul celor de la Antena 1 încă de la debutul pe sticlă al primului sezon. Potrivit celor de la Cancan, faimosul actor ar fi părăsit nervos platourile de filmare ale show-ului, după ce ar fi avut un conflict cu producătorii emisiunii.

Mihai Bendeac nu și-ar mai dori să facă parte din juriul iUmor, unde era coleg de catedră cu Delia și Cheloo. Mai mult de atât, potrivit sursei citate, artistul ar fi dispărut, fiind de negăsit.

Noul sezon iUmor a început pe 9 septembrie, la Antena 1. Potrivit unor surse din cadrul echipei de producție, într-una dintre pauzele de filmări, Mihai Bendeac s-ar fi retras afară și ar fi vizionat un clip în care actorul Mugur Mihăescu îi critica pe cei care cred în vaccinul anti-COVID și în pandemie.

Fără să își dea seama cine este în jurul lui, Mihai Bendeac l-ar fi ironizat pe colegul său de breaslă, pentru afirmațiile făcute. Însă, se pare că juratul iUmor ar fi fost filmat, pe ascuns, de către cineva din staff, cu scopul de a face virale imaginile.

După ce ar fi realizat ce s-ar fi întâmplat, Mihai Bendeac ar fi început să tune și să fulgere la adresa celor din producția iUmor, actorul fiind profund indignat de faptul că i-a fost invadată intimitatea.

„Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!”, sunt cuvintele pe care le-ar fi spus Mihai Bendeac, potrivit cancan.ro.

Actorul ar fi dispărut fără urmă


Ceea ce l-ar fi scos din sărite pe Mihai Bendeac ar fi fost faptul că, potrivit sursei citate, cei din producție ar fi insistat ca imaginile filmate cu el ironizându-l pe Mugur Mihăescu să fie date pe post.

Supărat, actorul a luat o decizie radicală și a plecat din mijlocul filmărilor. Bendeac și-ar fi închis telefonul, întrucât ar fi de negăsit. Mai mult de atât, prietenul bun al Deliei nu a mai ajuns la filmările pentru a doua ediție a acestui sezon iUmor.

Șefii de la Antena 1 susțin că aceasta nu este prima dată când Mihai Bendeac amenință că ar renunța la iUmor. Însă, producătorii par să aibă o variantă de înlocuire definitivă.

„Așa e Bendeac. Dar ce credeți voi, că e prima oară când face așa? Ne-a mai amenințat o dată că nu mai vine. Face și el pe supăratul, dar probabil că nu va renunța definitiv la show. Noi oricum avem deja o variantă de înlocuire definitivă.”, a dezvăluit o sursă din managementul Antenei 1.

Actrița Maia Morgenstern a fost contactată și aleasă pentru a-i ține locul, temporar, lui Mihai Bendeac la iUmor, în calitate de jurată.

Urmăriți Playtech.ro și pe