Radu Pietreanu l-a umilit public pe Alexandru Arșinel: „Să ai demnitatea de a nu mai cerşi” VIDEO

Radu Pietreanu l-a umilit public pe Alexandru Arșinel: „Să ai demnitatea de a nu mai cerşi” VIDEO
Radu Pietreanu l-a umilit public pe Alexandru Arșinel

Radu Pietreanu l-a umilit public pe actorul Alexandru Arșinel. Fostul membru al grupului umoristic Vacanța Mare a prezentat la iUmor un roast de câteva minute, iar în timpul actului său artistic i-a adus jigniri lui Alexandru Arșinel. Cum în acest sezon un al patru jurat își face este prezent la fiecare nouă ediție de iUmor, de data aceasta a fost rândul lui Micutzu, și el om de stand-up comedy, să facă parte din juriu.

Radu Pietreanu l-a umilit public pe Alexandru Arșinel

Radu Pietreanu nu l-a trecut cu vederea pe Micutzu, dar a făcut un soi de diversiune, afirmând că, de fapt, criticile îi erau adresate actorului  Alexandru Arșinel:

„Vreau să mai spun un singur lucru! După ce ne-a stresat ani de zile, cu glumele tale de rahat, la care nu mai râd nici copiii de clasa I, măcar acum la sfârşitul carierei, să ai demnitatea de a nu mai cerşi nici… a, scuze, e foaia pentru Arşinel! Le mai încurc… bătrân!”, a spus Radu Pietreanu, spre amuzamentului celor din juriu, dar şi al celor din sală.

Și Mihai Bobonete s-a numărat printre țintele roast-ului acid al lui Radu Pietreanu:

„Tu încă nu-ţi dai seama cât eşti de penibil! Te bagi în toate emisiunile, în toate juriile, în toate reclamele… furi textele colegilor de scenă, nu te mai suportă nimeni la cât de arogant… asta-i pentru Bobonete, scuze!”, a mai declarat Radu Pietreanu.

Radu Pietreanu, despre cum și-a cheltuit toți banii câștigați din televiziune

Radu Pietreanu a fost invitat și în podcastul lui Micutzu pe YouTube. Acesta a povestit cum a ajuns să își cheltuiască toți banii câștigați din televiziune, dar să își vândă și apartamentul din București. Pentru actor, sănătatea este primordială, iar când a aflat că suferă de boală grea, el a decis să își dea toți banii. Actorul a suferit o intervenție la o clinică din Turcia, în urmă cu ceva timp.

„S-a întâmplat să cheltui banii pe care-i strânsesem din televiziune, să rămân fără bani. Acum am văzut că nu mai sunt așa ahtiat după bani, dacă mă sună cineva și mă întreabă „Vii să faci un spectacol?’ Vin, dacă nu, nu caut eu.

Cu boala trebuie să cheltui cam toți banii, mi-am vândut și casa din București, tot. M-am mutat la Azuga, mi-au trebuit banii pentru tratament. Dacă aș fi investit, eram un mort bogat acum”, povestea Radu Pietreanu.

Radu Pietreanu este considerat un veteran al umorului în România.