Ce și-au cumpărat vedetele în pandemie. Apartamente și mașini de sute de mii de euro, în plină criză

Ce și-au cumpărat vedetele în pandemie. Apartamente și mașini de sute de mii de euro, în plină criză
Ce și-au cumpărat vedetele în pandemie. Apartamente și mașini de sute de mii de euro, în plină criză

Precum bogații lumii care au investit în aceste vremuri de criză, și vedetele, chiar și cele din România, au făcut achiziții, probabil de teama de o creștere bruscă a inflației, sau pur și simplu datorită unui moft. Deși multe domenii au fost afectate serios de noul virus, Liviu Vârciu, Syda sau Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, au avut de unde. Nu au dat banii pe aur, Bitcoin sau wiskey, ca miliardarii, ci pe mașini sau apartamente.

Vedetele, cumpărături de lux în pandemie. Liviu Vârciu, Adrian Alexandrov și Syda, apartamente și mașini de sute de mii de euro

Fostul solist de la L.A i-a luat fiicei majore un apartament 

Liviu Vârciu a promis public faptul că, atunci când fiica sa cea mare, Carmina, va împlini 18 ani, îi va cumpăra o casă. S-a ținut de promisiune și, îndată ce a devenit majoră, a primit un apartament cu două camere într-un complex de blocuri noi, situate într-o zonă bună din Pipera. Acolo, prețurile pornesc de la 96.000 de euro și ajung la peste 130.000 de euro. „Mulțumesc, tati! Te iubesc”, i-a transmis fiica sa, pe rețelele de socializare.

Ce și-au cumpărat vedetele în pandemie. Apartamente și mașini de sute de mii de euro, în plină criză
Foto: Instagram

Syda și proaspăta soție și-au făcut cadou o mașină de lux

Lui Bogdan Ionescu, cunoscut ca ”Syda”, îi surâde norocul din toate părțile în această toamnă. După ce i-a spus ”da” afaceristei Sheila Giafer, fostul soț al Elenei Udrea a achiziționat împreună cu actuala soție un Mercedes AMG clasa G, în valoare de 120.000 de euro.

Cei doi și-au unit destinele pe 30 septembrie, iar alături le-au fost familiile și cele mai importante persoane din viața lor. La eveniment au fost prezenți și cei doi copii ai lui Syda, Sofia și Traian.

Iubitul Elenei Udrea, bolid în valoare de 150.000 de euro

Adrian Alexandrov a dat recent 150.000 de euro pe un BMW full option, pe care l-a scos recent pe șosele. Fotoreporterii Click l-au surprins în zona Floreasca, unde ieșise la un prânz de afaceri. Cei care l-au acompaniat la masă au venit ulterior până în stradă pentru a-i admira noua achiziție. Numerele automobilului corespund cu inițialele membrilor familiei sale: AME n.r. Adrian, Maria, Elena.

Adrian Alexandrov a devenit manager de dezvoltare și investiții la o mare companie imobiliară, potrivit wowbiz.ro. Soția sa a rămas și ea cu o avere frumoasă de pe urma afacerilor făcute înainte de fi blocată în Costa Rica. Potrivit unei declarații de avere de acum doi ani, Elena Udrea deținea două vile și un apartament, 27 de terenuri, două mașini, bijuterii și peste 2 milioane de euro în conturi. Fostul ministru al Turismului a avut grijă să-și securizeze finanțele, donând o parte din bunuri mamei în momentul când justiția a luat-o la ochi.