Liviu Vârciu, cadou de 100.000 de euro. Vestea de zile mari pe care a dat-o

Liviu Vârciu, cadou de 100.000 de euro. Fericit și cu banii dați

Liviu Vârciu se întrece pe el! Acesta este în culmea fericirii, iar pentru asta nu s-a mai uitat deloc la bani și a cheltuit peste măsură. Cui i-a făcut un cadou de 100.000 de euro și despre ce e vorba?

Liviu Vârciu, cadou de 100.000 de euro. Fericit și cu banii dați

Liviu Vârciu este în culmea fericirii! Cunoscutul artist îi va avea alături pe cei trei copii. Deși au fost mici acuze în spațiul public între el și fata lui, în care aceasta susține că nu a fost atât de interesat de creșterea și educație sa, acum vedeta își plătește polițele. Fostul component al trupei L.A. a anunțat că îi va cumpăra un apartament Carminei, după ce aceasta a decis că vrea să-și continue studiile în Capitală. Vârciu a demonstrat de mai multe ori că este un tată modern și că își susține fiica, iar de curând a reușit să o surprindă total pe aceasta cumpărându-i o locuință.

Actualul concurent de la „Te cunsoc de undeva” le-a împărtășit internauților o mare bucurie atât pentru el, cât și pentru fiica sa. Opulența e la locul ei în familie, așa că nici nu se pune problema ca vedeta să nu-i cumpere ceea ce are nevoie. Cei doi au dat drumul la o serie de filmulețe pe Instagram unde Vârciu susținea că îi va lua un apartament Carminei pentru că merită.

El urmează să facă un credit pentru a susține cheltuiala, mai cu seamă că dorește să-i achiziționeze o locuință în zona de nord a Capitalei unde prețurile nu sunt deloc mici, iar unele dintre apartamente se ridică și la 100.000 de euro, conform anunțurilor din piața imobiliară.

„Se mută fata în București și tati face un credit și îi ia un apartament. Să vedem și cu prețurile că am înțeles că sunt bune în zona asta. Vrei în zona de Nord, tata? Știi cât e un apartament aici? Meriți! Îi ia tata!”, a spus Liviu Vârciu la InstaStory.

„Ce-ți trebuie? Televizor? Dar tu unde gătești? Nu gătești? Wow! Pipera… Și aici baia. Să înțeleg că ai făcut doar tu duș aici, nu? S-a îngrășat tac-tu! (…) De la păpuși 👧🏻 la apartament 🏢🙈🙈🙈”, a continuat artistul, uimit de faptul că cea mai mare dintre copiii săi a ajuns la această vârstă.

Carmina se mută la București, iar Vârciu suportă toată cheltuiala
Carmina se mută la București, iar Vârciu suportă toată cheltuiala

Au trecut peste problemele vechi

 “În ciuda aparențelor, relația mea cu tata nu este una tocmai lapte și miere, așa cum știe toată lumea. Cel puțin cu mine tata mereu a fost mai indiferent și mai rece. În momentul de față, nu l-am văzut de un an și două luni, cât despre vorbit, vorbim foarte rar. Știu că multora nu le vine să creadă, pentru că ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu și nici cu adevărul. Niciodată nu am avut relația aceea care apărea la televizor. Vreau să spun că este foarte deranjant faptul că multă lume vine la mine cu tot felul de întrebări îndepărtate de realitate”
Carmina Vârciu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI