Fiica Elenei Udrea e superbă! Eva Maria e bucățică ruptă din tatăl ei, Adrian Alexandrov

Fiica Elenei Udrea, copia fidelă a tatălui ei

Fiica Elenei Udrea crește văzând cu ochii! Pe măsură ce micuța se transformă într-o adevărată domnișoară, parcă îi seamănă din ce în ce mai tare tatălui său.

Fiica Elenei Udrea, copia fidelă a tatălui ei

Fiica Elenei Udrea este centrul universului în familia Alexandrov-Udrea. Micuța a devenit în atenția tuturor dat fiind faptului că este extrem de cochetă. Părinții săi au grijă la fiecare detaliu legat de vestimentația sa, la fiecare ieșire în public.

Deși nu a scăpat nici acum pe deplin de problemele cu legea, fostul ministru al Turismului este mai împlinit decât niciodată, aflându-se în sânul familiei și bucurându-se alături de partenerul său de primii pași ai fiicei lor și de fiecare reușită. Amintim că fosta blondă din politică a fugit din România în Costa Rica în luna februarie a lui 2018 pentru a scăpa de condamnarea din dosarul „Gala Bute”.

La trei săptămâni de la nașterea micuței sale, 3 octombrie 2018, Elena Udrea a fost reținută de către Biroul Național Interpol din Costa Rica, ulterior întorcându-se în luna iulie a anului trecut.

De când s-a reîntors acasă, a ales să stea departe de probleme și să trăiască pe cât de liniștit posibil, ocupându-se alături de mama sa, Maria Veliceasa, de Eva Maria. Recent, Adrian Alexandrov a postat o serie de fotografii de-a dreptul înduioșătoare alături de fiica sa. Acesta o cuprindea ocrotitor cu brațele, iar ea se alinta de zor și îi zâmbea cu patos părintelui său. Cei care-l urmăresc pe afacerist pe rețelele de socializare s-au emoționat la vederea acestui tablou tată-fiică. 

Adrian Alexandrov și fiica sa
Adrian Alexandrov și fiica sa

„Eva Maria, minunea din viața mea”

„La Mulți Ani dragi copii, azi, de ziua voastră! Să creșteți sănătoși și fericiți, iar iubirea părinților să va ocrotească fiecare pas în viață. Nu veți ști cât de mare este această iubire, până nu veți ajunge și voi părinți. La Mulți Ani Eva Maria, minunea din viața mea, cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă, cea mai bună, mai sensibilă și mai veselă fetiță din lume, pentru mine!”
Elena Udrea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI