Ce și-a cumpărat Cătălin Scărlătescu după ce a câștigat Chefi la cuțite. Ce cadou neașteptat

Ce și-a cumpărat Cătălin Scărlătescu după ce a câștigat Chefi la cuțite. Ce cadou neașteptat
Ce si-a cumparat Scarlatescu dupa ce a castigat Chefi la cutite

Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat seezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite. Concurenta din echipa sa, Narcisa Birjaru, a fost cea care a primit mult râvnitul trofeu. Azi, renumitul Chef a fost invitat în platoul Observator unde a vorbit despre sezonul ce tocmai s-a încheiat, dar și ce anume a făcut după ce Narcisa Birjaru din echipa lui a câștigat competiția.

Ce și-a cumpărat Cătălin Scărlătescu după ce a câștigat Chefi la cuțite

”Sunt mai multe premiere. A fost un sezon cu de toate, s-a gatit extraordinar. Au fost foarte multe note de 15, niste concurenti spectaculosi. Este prima data cand trebuie sa aplaud si celelalte echipe. Concurentii au tras ca niste lei si au dus-o pe Narcisa unde trebuie sa ajunga.”, a spus Cătălin Scărlătescu. 

Cătălin Scărlătescu este adeptul plecărilor pe mare, așa că nu a ratat nici de această dată ocazia.

”Viata mea este exact asa: in mare parte fac ce trebuie sa fac, dupa care fac ce imi place.  Dupa aceea, am fugit si eu pe mare, acolo stiu eu sa ma descurc. Am fost in Grecia, după care am fost plecat si prin Romania, am fost in Delta, apoi am plecat iar în Grecia. Mi-am luat o barca, i se spune coaja de kivi si o sa o plimb prin Delta. Ma duc sa invat sa pescuiesc asa cum face Bontea”, a mai dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

De altfel, renumitul Chef mai are și alte planuri, dorind să readucă celebrul Festival al Scocilor și, de asemenea, le face o recomandare celor care ajung la mare în această perioadă.

”Aș vrea sa revin cu Festivalul scoicilor. Dacă ajungeți la mare, va recomand pestele proaspat, important este să-in cereti bucatarului ceva simplu: un calcan prajit, o supa, o ciorba”, a mai spus chef Cătălin Scărlătescu.

A gătit la botezul fiicei Ginei Pistol

De altfel, acesta nu a ratat nici evenimentul bunei sale prietene, Gina Pistol, care și-a creștinat fiica, pe Josephine, în weekendul care a trecut. Cătălin Scărlătescu s-a ocupat de gătit pentru acest eveniment, spre încântarea invitaților, dar și al Ginei Pistol, care a ținut să îi transmită și un mesaj.

„Nu doar pentru că este prietenul meu, însă vreau să-i mulțumesc pentru că am avut cele mai gustoase preparate la grătar. N-o spun numai eu, ci toți cei care au mâncat grătar. Băi, ce-i al lui este al lui! Aaaa, și are o echipă super misto și profi! Cătălin a venit cu grătarele lui, acelea spectaculoase. Niște OZN-uri. Apelați la ei pentru cununii, botezuri, zile de naștere, chiar și despărțiri (treceți mai ușor peste)”, a notat iubita lui Smiley, la Instastory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI