Cătălin Scărlătescu, gest disperat pentru Narcisa Birjaru. Juratul a transmis un mesaj dur: ‘Să lingă sticla televizoarelor’ EXCLUSIV

Cătălin Scărlătescu, gest disperat pentru Narcisa Birjaru. Juratul a transmis un mesaj dur: ‘Să lingă sticla televizoarelor’ EXCLUSIV
Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri inedite despre Narcisa Birjaru și Chefi la Cutițe

Cătălin Scărlătescu, jurat la ”Chefi la cuțite” (Antena 1), ne-a vorbit, în exclusivitate, despre Narcisa Birjaru, contestata câștigătoare a premiului de 30.000 de euro, dar și despre planurile de a-și deschide un restaurant, în luna octombrie, unde promite că va angaja și foști concurenți la celebrul concurs culinar.

Cătălin Scărlătescu, despre Narcisa Birjaru: ‘Nu am avut parte de un sezon dificil’

Celebrul Cătălin Scărlătescu, jurat la ”Chefi la cuțite” (Antena 1), sare în apărarea Narcisei. După ce aceasta a fost atacată în mediul online, cel ce i-a fost mentor a decis să spună totul despre ce s-a întâmplat în competiție, de fapt.

„Să ştiţi că eu consider că nu am avut parte de un sezon dificil. Copiii aceia au avut de muncit, noi, juriul, doar de apreciat şi de gustat. Celor care contestă notele sau mai ştiu eu ce alte lucruri, le spun că e foarte greu să-i faci să înţeleagă pe cei de acasă, care stau în faţa ecranelor şi care oricât ar încerca să lingă sticla televizoarelor, nu vor avea niciodată parte de gustul preparatelor din fiecare farfurie. Ca atare, noi am fost cei chemaţi să evaluăm, iar notele noastre au fost date strict pe merit. Nimic altceva. Copiii aceia au gătit din toate poziţiile, iar juraţii le-au apreciat mereu munca!”, ne-a declarat în exclusivitate juratul.

Își deschide un restaurant, unde o va angaja și pe Narcisa Birjaru, câștigătoarea ”Chefi la cuțite”

El a mai precizat că intenționează să colaboreze cu foștii concurenți de la ”Chefi la cuțite”: „De îndată ce îmi voi deschide propriul restaurant, cel mai probabil în toamnă, mă gândesc serios să colaborez cu mulţi dintre ei. Nu doar cu Narcisa Birjaru, câştigătoarea din echipa mea, ci cu mulţi dintre ei. Poate chiar cu toţi 24!”.

Cătălin Scărlătescu încă nu a decis ce nume va alege pentru localul lui: „Vă spun sincer, am trei variante de nume în minte şi nu m-am hotărât încă asupra vreunuia. Nu ştiu dacă denumirea va include sau nu numele meu. Îmi închipui că oamenii vor afla repede care e cartea de vizită a patronului şi cred că asta va avea un cuvânt de spus. Dar, până la jumătatea lui octombrie, când va avea loc inaugurarea, mai am timp să mă decid.”, adaugă cunoscutul chef.

Ce spune despre colegii lui, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu: ”Între noi nu e loc de invidie!”

Cătălin Scărlătescu ne-a povestit și despre relația cu cei doi colegi, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu. Cei trei jurați se înțeleg extrem de bine și între ei nu este rost de invidie.

„Între noi nu e loc de invidie. Aia îşi face loc doar între oamenii slabi, ceea ce nu e cazul nostru. Pe de altă parte, recunosc că există un capitol în care aş putea spune că-l invidiez puţin pe Sorin. Iar acela este pescuitul. Aşa că vara asta m-am hotărât să recuperez. Dacă anul trecut mi-am cumpărat primul ac de pescuit din viaţa mea, vara asta o să tot arunc băţul în apă. Vă promit!”, a conchis cu umor Cătălin Scărlătescu.

Născut în Constanța, Cătălin se simte cel mai bine la malul mării: „De când mă ştiu, dacă nu am apă în faţa ochilor, nu mă simt în elementul meu.”, a mai declarat el, pentru ImpactPlaytech.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI