Ce secrete au vedetele pe care le vezi des la televizor

Ce secrete au vedetele pe care le vezi des la televizor
Secretele vedetelor au iesit la iveala!

Tu știi ce secrete ascund vedetele pe care adesea le vezi la televizor? Fie că joacă în filme, le asculți cântând sau le urmărești pe rețelele sociale, cu siguranță nu cunoști totul despre ele și poate ai fi uimit să afli ce fel de secrete ascund. Și nu vorbim doar de vedete de talie internațională, ci și de cele autohtone.

Nicole Kidman are 10 clase

Dar să începem cu un nume internațional. Este vorba despre celebra Nicole Kidman, cu siguranță o placi. Ei bine, deși interpretează cu mare măiestrie rolurile sale și s-a bucurat mereu de succes, ștai că ea are numai 10 clase?

„Nu am terminat clasa a XI-a. Am voie să spun”, spunea actrița în emisiunea lui Kyle Sandilands de la postul de radio KIIS FM.

Ea a mai spus că soțul ei, Keith Urban, nu a apucat să termine nici măcar clasa a X-a.

Feli Donose a renunțat la studii pentru muzică

Pe plaiuri mioritice, o avem și noi pe celebra Feli, care a spus că a fost nevoită să renunțe la studii pentru muzică.

„La jumătatea clasei a noua, ca nebuna. Pur şi simplu, m-am trezit într-o noapte că m-am întrebat ce fac cu viaţa mea de acum încolo.

Mi-am văzut filmul pe repede-înainte şi nu vedeam unde-i muzica. Am avut un curaj nebun şi am făcut chestia asta fără să ştie ai mei. Apoi au aflat şi i-am promis mamei că dacă nu îmi ies mie planurile cum mi-am dorit, reiau școala.

Da, asta cu liceul e un gol din adolescența mea pe care încă mă gândesc cum să-l umplu. La un moment dat, tot vreau să-l fac. Pentru că în perioada în care adolescenţii din jurul meu trăiau asta, eu am ales să devin peste noapte un adult care să-şi urmeze visul nebuneşte.

Iar acolo e un spaţiu pe care eu trebuie să-l umplu cumva. O să-mi dau seama cum.”,, spunea Feli pentru adevarul.ro.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan nu au studii superioare

Cuplul Edward Sanda și Cleopatra Sratan s-a căsătorit în 2021 de tineri. Cei doi au decis să nu urmeze o facultate după terminarea liceului, întrucât, spun ei, nu ar mai fi avut timp de muzică.

„Nu mi-a fost niciodată rușine sau nu mi-e rușine să spun asta. Mi-am focusat toată energia și munca asupra muzicii și cred că mi-a ieșit. Dacă aș fi la o facultate, n-aș putea să mai stau atât în studio, să compun, să fac muzică. Dacă am face asta nu ne-am mai axa pe muzică. Probabil, în viitor, o să ne facem și studii superioare.

Dacă o să aleg să fac o facultate, o să aleg ceva care ar merge mână în mână cu muzica. Nu mă văd să mă las de muzică, este pasiunea mea, viața mea, nu pot. Vrem să ne deschidem și o afacere, iar pentru asta îți trebuie niște cunoștințe. Nu spun mai mult, o sa vedeți la momentul respectiv.”, a declarat Edwuard Sanda.

„După liceu nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor, o pot face oricând.”, a spus și Cleopatra Stratan pe contul său de socializare.

Alexandra Ungureanu, o altă voce celebră, a luat nota 10 la Bacalaureat și a fost admisă la trei faculăți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI