Ce plan secret au Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Vor să strângă o avere

Ce plan secret au Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Vor să strângă o avere
Ce plan secret au Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Ce plan secret au Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Ei s-au căsătorit recent, iar acum au planuri mari de viitor. Deși pandemia i-a forțat pe artiști să se reorganizeze, cei doi au recunoscut din ce anume vor să trăiască în următorii ani, în afară de cariera muzicală. Și mulți tineri s-ar putea inspira chiar din afacerea lor.

Ce plan secret au Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda i-au surprins pe toți, după ce au decis să se căsătorească. Ei au devenit soț și soție în vara acestui an, mai exact, în luna august. Cei doi au avut o nuntă de poveste, au îmbrăcat ținute simple și totul s-a desfășurat într-un cadru intim, alături de familie. Ei sunt extrem de fericiți și au planuri de viitor. Sunt pasionați de muzică, iar cariera lor se bazează pe asta, dar sunt dornici să lanseze și o afacere din care să trăiască, pe lângă zona artistică.

Ce afacere pun la cale

Cei doi speră să se bucură de succes în afacere, la fel ca și în plan muzical. Proiectul lor va fi lansat la începutul noului an și are legătură cu lumea modei. Cleopatra și Edward au hotărât să accepte și o provocare și au anunțat că vor debuta în afaceri cu mai multe creații vestimanetare. Ei au făcut anunțul în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Momentan nu vrem să oferim foarte multe detalii. Este primul nostru proiect din carieră, prima noastră afacere ca să fim mai exacți, care o să ia naștere după Sărbători, cel mai probabil anul viitor.  Noi am preconizat că vom lansa afacerea în primăvară dar sperăm tare mult ca lucrurile să decurgă bine și să se concretizeze mai rapid”, au declarat Cleopatra Stratan și soțul ei, în cadrul emisiunii.

Cleopatra a spus că o să fie vorba despre o colecție de haine, ce va fi lansată de anul viitor. Momentan, cei doi soți sunt în pline pregătiri, iar articolele pe care urmează să le prezinte ar putea deveni apreciate de toți.

„De aceea vrem să pregătim publicul, să îi anunţăm de ceea ce vrem să facem. O să venim cu o colecţie proprie de haine.(….) Speram să se regăsească mulţi tineri şi nu doar.(…) E o colecţie pentru orice vârsta; ne dorim să se identifice, să le placă şi să vrea să poarte stilul nostru, au dezvăluit Cleopatra Stratan și soțul ei, în cadrul emisiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI